om meg

Jeg er en aldri så liten skribent ved navn Kristin, født i 1994 og kommer fra den lille bygda Surnadal på Nordmøre. Høsten 2014 begynner jeg på universitetet (forhåpentligvis i Trondheim - igjen), og planen er å studere engelsk. I mellomtiden balanserer jeg tiden min på fem-seks forskjellige jobber, meg-tid og samtidig prøvelsen på å opprettholde et noenlunde sosialt liv. Dette er vel hva som kommer til uttrykk på bloggen min. Og foto. Og fine ting jeg finner på nett klokka tre på natta. Og tanker. Masse tanker. Jeg blogger rett og slett om det som måtte falle meg inn, når det måtte falle meg inn. 

En av de to største hobbyene mine er fotografi, så du finner mange av bildene mine her. Jeg har samlet opp litt av hvert av utstyr opp igjennom årene, men til syvende og sist faller som regel alltid valget på mitt trofaste Canon EF 50mm f/1.4 USM og Canon EOS 550D. Alle bildene redigeres i Adobe Photoshop CS6.

Livhistorien min skal jeg ikke dele så mye av, men jeg vet at det er mange som spontant tar turen innom bloggen min da jeg dokumenterte ti måneder av mitt liv som utvekslingsstudent i USA. Skoleåret 11/12 var jeg nærmere bestemt bosatt i den lille byen Fair Play i Missouri. Vil du lese mer om mine erfaringer som elev ved amerikansk high school, er du mer enn velkommen til å ta en titt i arkivet.

Og, for dere som ikke kjenner meg men som lurer - og/eller dere som kjenner meg men som har glemt hvordan jeg en gang så ut - her har dere et eldgammelt bilde av meg:(lol) (her var jeg faktisk 16 år, tror jeg. altså var det tatt i 2010 eller noe. et litt utdatert bilde med andre ord)

FOR KONTAKT:

+ bruk kommentarfelt (legg igjen e-postadresse om du ikke har blogg, så kan jeg kontakte deg for svar. Adressen din blir ikke publisert)
+ send en mail til kristin.blogg@hotmail.com

Stikkord:

4 kommentarer

Johanne Grov

09.08.2011 kl.14:42

Jeg blir helt satt ut av bloggen din. Gikk inn på bloggen din hovedsakelig på grunn av utveksling, men den var bare så fantastisk at jeg har lest hele arkivet ditt. :P

Bildene dine får hjertet mitt til å smile. :) Jeg ønsker bare at jeg en dag skal bli like flink som deg når det kommer til hvordan du tar bilder og hvordan du redigerer.

Håper at du kanskje kan lage tutorials om hvordan du redigerer. Føler deg på Bloglovin' :D

kristin

18.08.2011 kl.13:47

Johanne Grov: seriøst? oi! tusen takk for masse fine ord, det er veldig koselig å høre sånt! setter så innmari pris på det, du aner ikke. trodde aldri jeg skulle si disse ordene, men jeg har laget en tutorial nå faktisk, haha! den har ligget og ventet blant ukastene mine i en uke.. ehe. skal prøve å få det publisert iløpet av dagen! :) take care

kristin

18.08.2011 kl.13:47

*uTkastene.......

yk365

19.09.2011 kl.19:12

Så utrolig gøy at du er på utveksling! Du tar utrolig fine bilder og skriver kjempebra :D Jeg drar selv på utveksling neste år i juli til Australia :)

Skriv en ny kommentar

hits