regret

fyyy som jeg angrer. Sinnsykt! Hater meg selv for det, også. Jeg hadde jo utrolig lyst ut i kveld, så hvorfor dro jeg ikke ut? Skjønner ikke hva jeg tenkte med, måtte vært en mindre passelig kroppsdel. Faen. Dritt. Her sitter jeg og har den dølleste lørdagskvelden på lenge, når jeg sannsynligvis kunne hatt a great time i godt selskap. Det feiler meg masse, men helt hva det er kan jeg ikke sette fingeren på. Både ringes opp og meldes av gode venner som har det supert. Hate myself for doing that.

På den andre siden, skal jeg til Trondheim snart - sannsynligvis i morgen. Gleder meg til å bruke dagene på shopping, kino og café. elsker jo livet, sånn egentlig

bloglovin

3 kommentarer

Sindre Engiz

02.10.2010 kl.23:00

Takk for kommentaren :)

sånn redigering av bilder og sånt er ikke jeg så flink med, utenom å redigere kontrast og sånt lette greier :p

Hvordan er cs5? sett den nye toolen som erstatter bakgrunnen slik at du slipper clone tool.. Ser ganske najs ut!!

Sindre Engiz

02.10.2010 kl.23:13

Er enig med at det ikke er noe pent når det blir for over redigert som du sier, og jeg har egentlig ikke så dårlig kamera. Er ikke direkte så veldig god på sånne typer og sånt siden jeg bare tar bilder av motocross stortsett.

jeg bruker cs3, har bruk c4 også, men likte 3'eren bedre egentlig. Men cs5 ser litt kult ut, men hvor mye den nye toolen blir brukt spørs vel litt.. Men alltids kjekt og ha den. Sett at det blir ganske så bra resultat også!

Jeg kan juge å si jeg kjøper det. :)

kristin

03.10.2010 kl.22:15

:- )

Skriv en ny kommentar

hits