i <3 moods of norway

Hva mer trenger man å si? Jeg DIGGER det. Hadde egentlig ikke lagt planene om å dra innom sjappa i dag, men siden lillesøster var veldig interessert i å besøke den for første gang, hvorfor ikke ta turen innom?

Sekundet jeg befant meg utenfor og så inn igjennom vinduet, visste jeg at jeg eegentlig burde snu - dersom jeg hadde hatt litt sympati med lommeboka. Men selvfølgelig - siden dere er så forferdelig kunnskapstørste når det gjelder frøken Solem, kan jeg være så omtenksom og lære dere det at jeg er en ganske så egoistisk person å ha med å gjøre (.. som om vi ikke visste det fra før, liksom).

Dette betydde da at jeg gikk ut av butikken 999 kroner fattigere. 999 kroner i gjeld, rettere sagt. Kjekt å alltid ha banken med seg, mamma. ♥ :)

Denne herligheten av en genser sikret jeg meg! Sinnsykt behagelig. Legg merke til traktorene og coctail-drinkene :)HAHA, camen har lært seg å ta bilder når jeg slettes ikke ber om det.. Fant det randomly, sammen med flere merkelige bilder. Noen som vet hvordan man fikser en slik retarded hp-cam, btw? SEE så skummel, meheheh

Ellers så har jeg veldig lyst på et sinnsykt kult skopar til 599 kroner! Selvfølgelig Moods of Norway, det også.. Planen var egentlig å gå tilbake, meen som kjent så er jeg ekstremt lat av meg. Altså er det godt mulig at de skoene blir litt skuffet når jeg ikke kommer tilbake for å kjøpe dem... Forståelig. Stakkars, stakkars kule sko.

bloglovin

Stikkord:

2 kommentarer

Randi

04.10.2010 kl.23:26

søte bilder :-)

kristin

05.10.2010 kl.01:10

thank yoou :- )

Skriv en ny kommentar

hits