befrielser

Skole? Check. Naturfagprøve? Check. Mattelekse, check. Masse ny og vaskeekte kristin-musikk på spotifylista? Doubtless.

Ææh, livet er herlig guttær! Føler meg ti tonn lettere nå som jeg har fått unna naturfagprøven. Hva angår, den gikk faktisk helt greit til tross for nattpugging. Noe som forresten forårsaket det at jeg forsov meg i morges, heh. Grunnet befrielser fra overnevnte punkt har jeg stoore planer for resten av dagen!

♦ bake brownies (toro, selvfølgelig. jeg er for altfor lat til å bake fra bunnen av.)
♦ laste ned minst ti nye filmer + alle sesongene av grey's anatomy og desperate housewives.
♦ se en av filmene.
♦ drikke opp den veldig gode smoothien mamma har laget.
♦ lese bok for lillesøster, visstnok den lille havfruen.
♦ legge meg faretruende tidlig.

Er virkelig en god stund siden jeg har hatt denne følelsen nå. Null stress, til tross for at vi er godt plassert midt i uka atm. Vanligvis ville jeg hatt en stor dose dårlig samvittighet, høyt hevede skuldre som følger av stress og ikke minst et lass med skolearbeid som måtte ha vært gjort. I dag skal jeg slettes ikke prioritere selvstudium. Som om det noensinne hadde kommet til å skje uansett ..bloglovin

4 kommentarer

Randi

13.10.2010 kl.17:29

kos deg i kveld da :-)

Sigrid

13.10.2010 kl.17:40

godt fortent jenta mi. Høres ut som en fin dag, jeg for min dag har fortsatt igjen matteleksa, men med min iQ skulle det være pis åf kake. KOS DÆ DA

kristin

13.10.2010 kl.17:43

i will :D

Freshege

13.10.2010 kl.20:53

Kommer å stjeler den følelsen av deg, jeg. Hihi <3 jeg går bare å tripper på tå frem til helga, og tenker at jeg skal ta meg sammen neste uke!

__

SV: Halais, kommer aldri til å glemme et eneste sekund jeg har hatt med deg snuppa mi!!! <3 savner deg/dere så utrooolig mye!!!

Skriv en ny kommentar

hits