godt forberedt

Selv om det er (nesten) et helt år til jeg eventuelt skal dra på utveksling til USA, har prosessen for å komme meg dit allerede kommet godt i gang. De siste dagene har jeg, mamma og pappa utvekslet en god del e-poster med en hyggelig dame ansatt i Explorius. Dette er da den samme personen som skal intervjue meg face to face i Trondheim om en måneds tid! Veldig, veldig spent.

Jeg har nå fått et skjema over studentprofil som jeg må fylle ut og returnere, i tillegg til vitnemålet for grunnskolen og et lite bilde av meg selv. Dette bildet samt studentprofilen skal vises til eventuelle vertsfamilier, for det er ut ifra disse de velger hvilken student de vil ha boende hjemme hos seg.

facebookbrukere i min krets har sikkert sett dette bildet blitt brukt 487 ganger allerede .. Anyway. Bildet er fra da vi besøkte Stonehenge iløpet av språkreisen vi var på juli 2009. :) fra venstre; oda, kristin, sigrid, siv

Bare tanken er utrolig spennende. Det å bo i et fremmed land, halve verden hjemmefra. Være borte i ti måneder fra de man vanligvis omgås hver dag. Det å bli kjent med nye mennesker - nye venner, ny familie. Det å få oppleve en ny og interessant kultur, samtidig som å lære et språk flytende. Jeg er med andre ord veldig, veldig spent og glad! Selvfølgelig er det ikke bare positive sider med å dra på utveksling, negative må man jo regne med. Likevel ville det å få være med på noe slikt vært tilnærmet et eventyr for livet!

Hva tenker du om utvekslingsår i utlandet?

3 kommentarer

julianesofie ♥

20.10.2010 kl.18:20

Åh, skal du det? SÅ kuuuuult! ;o

kristin

20.10.2010 kl.19:19

juliane sofie faktisk: ja, det skal jeg! mest sannsynlig iaff ;)

Vanja

20.10.2010 kl.20:39

Tror det blir et veldig interessant og spennende ar for deg! Hvor i USA vil du? :-)

Skriv en ny kommentar

hits