kristin i et nøtteskall

♦ Glemme viktige ting. Logisk nok det første som falt meg inn. Ikke uten grunn heller, vil jeg tro. Har nå gått på videregående i to måneder, og hver.eneste.dag. med faget gym inkludert har jeg prestert å glemt igjen bagen med alle slags nødvendige ting i på skolen - det vil da si toalettmappa mi. I et av tilfellene har jeg vært så heldig å ha en veeeldig snill kjæreste som tok på seg bryet for å ringe til Erlend, hero of the day, for å ta med mine must-have's hjem. (hehe fj0rtiz az såm ishe klarer å leve uten sminke ;)))

Å lett bli distrahert, noe som igjen fører til utsettelser på rekke og rad. Heller ikke unormalt. Nå sitter jeg og skulle eeegentlig prioritert å skrive ferdig norsk dikttolkning, men her sitter jeg til tross for det enorme tidspresset.

Lister. Når jeg gikk i tredje, måtte jeg selvfølgelig ha en liste over de søteste guttene. Når jeg var tolv, skrev jeg en liste over ting jeg skulle ha gjort når jeg engang leste dagboken min våren 2009. Nå skriver jeg lister over ting jeg gjøre, kjøpe eller kaste, i tillegg til lister over alt annet rart. Jeg er uten tvil et listemenneske.


en av de mange listene som henger på korktavla mi.

iPod touch. Det er ikke så rent uvanlig å se meg med øretelefoner (eller er det høretelefoner? har alltid lurt på det der) godt plassert i de sannsynligvis meget hørselskadede ørene mine. Spotify durer og går twenty-four/seven.

"Ja". Jeg er for dårlig til å si nei til forespørsler. Da snakker vi om alt fra dårlig jobbtilbud og facebook-forespørsler fra folk jeg aldri har snakket med, til det å la folk overtale meg til å la dem smake av mine goder. Snakker da selvsagt om sjokolade, brus og annet snop som koster gull i skolekantina. Ingen regel uten unntak: lar meg aldri lure av Sigrid Smisker Gausen.

♦ I siste liten. Samme hvor tidlig jeg begynner å forberede meg på noe - enten det gjelder når jeg skal ordne meg før jeg går ut, rydde rommet, gjøre lekser eller annet skolearbeid - så er jeg alltid sist ut. Hvis man ser bort ifra at jeg har en veldig god venn som alltid er senere enn meg ('you-know-who', 'she who must not be named').

♦ Sist men slettes ikke minst - FREIA MELKESJOKOLADE. love!

4 kommentarer

Anettekf

23.10.2010 kl.18:53

Hehe, kjenner meg litt igjen i noe av det. Men det er jo bare slik man er, og av og til kan man le litt av det :)

Ha en fin helg!

kristin

23.10.2010 kl.19:04

Anettekf: takk for det, likewise :-)

suumii

23.10.2010 kl.19:08

haha, kjenner meg litt igjen på noen av punktene :p særlig den med listene. Kontrollfreak kanskje, ikke vet jeg :)

marte

24.10.2010 kl.17:13

jeg har utfordret deg på bloggen min :-)

Skriv en ny kommentar

hits