favorite blogs

Denne lista kommer til å vokse og reduseres etterhvert som nye blogger oppdages, og andre blogger slettes. 

Har du noen fine blogger å anbefale? Legg igjen urladressen som kommentar, og fortell hvorfor du liker den - leter etter nye blogger å følge med på! :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

apocalypses by siv
"Dette kommer ikke til å bli en helt vanlig hverdagsblogg, men et sted hvor jeg hovedsaklig vil samle mine tanker, bilder og tekster. Aktuelle temaer vil trolig være livets store mysterier og abstrakte ting som liv på andre planeter og verdens undergang, som bloggnavnet så smått hinter til. I flertall, vel og merke."

cameralove by synne
"Jeg er ei vimsete jente på seksten år som blir fascinert av alt som er fint her i livet. Har en stor forkjærlighet for fotografering, og man kan titt og ofte se meg med speilrefleksen i hendene. Ellers er jeg glad i jordbær, gamle og fine ting, musikk, ullsokker og ikke minst vennene mine."

enda en by someone
"Ikke fordi jeg har et veldig behov for oppmerksomhet, for å vise frem, for å dele alle tanker og idéer. Men fordi det er så mye lettere å bare ha en slik liten blogg, som man kan se tilbake på når tiden har gått og jeg ikke helt skjønner hvor alle dagene har blitt av. Nå ligger de her. Også er det litt hyggelig også. Som en dagbok alle kan snike seg inn i."

glasapplen by juliane sofie
"Her kan du lese om ting som opptar meg som musikk, mote, skole, hverdag & livet generelt, tanker, verden & sånt. Og selvsagt se på bilder - både de jeg har tatt selv og andres kunst."

hjartesmil by mariell
"ein blogg om kjolar, kjærleik, kaleidoskop, sløyfer, makronar og alt som er fint."

ida-marie fiskaa by ida-marie
"Bloggen drives av en 15 år gammel jente som har en enorm lidenskap for fotografering, og følger den store drømmen om å bli fotograf. Bloggens innhold er for det meste foto men også litt om livet."

kewlejewlie by julie
"fotografi, musikk, venner og sjokolade er det jeg lever av. jeg blogger for å redde verden, men det er egentlig en hemmelighet."

krollalfa by sara
"jeg er sykt festlig"

mettalie by mette
"En fotoblogg av og om en 16 år gammel jente med navnet Mette. Fotografi er min største lidenskap, og om ti år er jeg forhåpentligvis ferdig utdannet fotograf med eget studio."

♥ ninaphoto by nina
"Jeg er ei 16 år gammel jente fra Trondheim som går første året på media og kommunikasjon. Interesserer meg for fotografering, redigering, grafisk design og vampyrer generelt. På denne bloggen kan du se arbeidet mitt, pluss en liten bit av min hverdag."

stylenerd by sigrid
"en motenerd av høyeste klasse. bedriver dagene med unødvendig klesskift, litt uvanlige mote prosjekter, innkjøp og diverse ting som i sin helhet kan relateres til mote. er til tider meget ironisk og uhøflig. på bloggen går det mest i fashionable innlegg, men du får også innblikk i mitt meget lukseriøse liv på landet."

the static age by kim
"Bloggen min er alt. Jeg klager, smiler, deler, ler og legger ut det jeg føler for der og da. Noen ganger angrer jeg, andre ganger skylder jeg på eksplosive følelser.

tuvafoto by tuva
"jeg er en liten jente med stor lidenskap for musikk og fotografering. jeg har også verdens fineste lesere. også har det seg sånn at musikk faktisk er det viktigste av de to, og at coldplay desidert er best. altså; tuva, 14 år, nordlænning."

we live young by nirrimi
"teenage gypsy with a camera in my hands and the entire world at my feet. it's a tough job to choose which moments to keep alive forever, but i live for it. this is my blog."

6 kommentarer

ELISABETH BENTZEN -

06.11.2010 kl.17:40

Liker mange av de samme bloggene som du :-)

tuva

06.11.2010 kl.17:45

awwe, du er snill. og takk for anbefalingene, nå får jeg sikkert mange flere blogger å lese.

kristin

07.11.2010 kl.14:18

Mange jeg ikke har hørt om her! Skal sjekke de ut ;)

Sara

07.11.2010 kl.21:27

Å, så himla søt du er!

må bare nevne at Omanabender.blogg.no er en sinnsykt fin blogg. Hun er myk som ei plomme på innsiden. haha

julianesofie ♥

08.11.2010 kl.00:30

aww, hællenussen du er søt! <3

Ida-Marie Fiskaa, Photography

14.11.2010 kl.14:38

aw, søtt av deg. tusen takk (:

Skriv en ny kommentar

hits