litt om nerding - og oda

Her sitter jeg, atter en gang. Eneste forskjellen fra tidligere besøk er at jeg faktisk sitter alene og nerder på biblioteket. Altså ikke noe kompani å få fra venner eller kjæreste, æsj. For ja - heldig som jeg er, har jeg noen veldig fine, også veldig nerdete, venner. I alle fall to av oss, inkludert undertegnede, har det med å gjøre absolutt alt i siste liten (ja - jeg hinter til deg også, Oda). Da kan det være ganske nyttig å ta et skikkelig skippertak, komme seg vekk fra et til tider stressende hjem, med skrikende småsøsken og fjernsynet med Disney Channel og en volumknapp stilt inn på max.

Tumblr_l42mk2a5kw1qzer4eo1_500_largenoen trenger å skjerpe seg når det gjelder å legge ut egne bilder.. har blitt dårlig på å drasse på speilrefleksen i det siste. likevel, synes dette var fint. minte meg faktisk om min kjære Oda, pussig nok. [kilde]

Akkurat nå skal jeg ta fatt på kjemiske reaksjoner med oksygen. Det skulle jeg forresten begynne med for tjue minutter siden. Så fint at vi prioriterer tiden på riktig måte, Kristin! Oooog forresten, det gikk greit på samfunnsfagprøven. Den var overraskende lett. Vi fikk svare via data, så det gikk ganske fort, også. Herlig å slippe den følelsen av at leddene verker og det virker som om fingrene ramler av hvert sekund på grunn av et intenst maraton med blyanten. herligherligherlig.

2 kommentarer

Margrethe

03.11.2010 kl.18:07

Haha, jeg trodde faktisk det var oda:D

kristin

03.11.2010 kl.18:58

Margrie: haha ja, bare at oda har myye tykkere hår :p

Skriv en ny kommentar

hits