ting som gjør hverdagen litt lettere

billboard. Så godt å ha en liste hvor man kan finne fine sanger man aldri har hørt før. Perfekt på triste dager når man er helt utrolig lei av all musikken man har lagret på Spotify.

brus. Kanskje ikke så bra for helsa, men gud hvor det hjelper på humøret! (i likhet med en annen drikke på b.. meen, det skal ikke nevnes her)

brownies. Samme grunn som ovenfor. Kurerer alt !!!!!! (!!)

bilder. Tenk på muligheten å kunne forevige øyeblikk. Elsker å se tilbake på gamle minner. Det er morsomt, koselig og en dose flaut.

 

b-gjengen. Altså, jeg er klar over at dette er noe verden kaanskje kunne klart seg uten. (bare kanskje!) men hva er vel en tegneserie uten skurker?

blogg, selvfølgelig. Følte hele greia ble litt uselvstendig uten dette punktet, liksom.

blinklys. Ok, kanskje ikke det første man tenker på. men hey - kanskje jeg kan takke blinklys for at jeg faktisk lever? Hva om det var forutbestemt at jeg skulle dø i en kollisjon, og så har den smarte hjernen som oppfant blinklys faktisk reddet livet mitt ? (er jo lov å drømme om at man har overvunnet karma)

bil. oooi. Hvor unaturlig er det ikke at dette poppet opp i den lille hjernen min etter blinklys gjorde? Konkluderer med at jeg er feilkonstruert. Skyld på mamma og pappa!

breeemser. Jeg får ta til takke med at det i alle fall vil være naturlig at denne kom opp etter alt med bil å gjøre. Dette kan nok ha reddet mange liv, med tanke på hva som kan skje med meg bak rattet, MED bremser. Samme hvilket transportmiddel - her snakker vi sykkel, motocross, gokart, bil, fly og alt imellom. Tenk på alle skadene jeg hadde kommet til å forårsake! Antall innbyggere i bygda ville sannsynligvis vært halvert

brannmenn. my heroes! hehehe, modige folk. Følte de fortjener en liten oppmerksomhet, siden de garantert leser bloggen min. Hvor bra er det ikke å få litt ros fra en sekstenårig jente med null livserfaring og vurderingsgrunnlag lik Sigrids? (hehehe, sorry sigrid.)

I mangel på fantasi og lite utvidet vokabular når det gjelder ord på b, vil jeg beklage et mangelfullt innlegg. Vel vel, la gå. Skakje lat oss vippe av pinnen av den grunn.

5 kommentarer

Nathalie Dahl Naalsund

05.11.2010 kl.18:02

Det er faktisk sant i det du sier, helt til nå har det ligget i ubevisstheten :)

Stine ¢¾

05.11.2010 kl.22:09

Kule bilder :)

kristin

05.11.2010 kl.22:51

Stine ¢¾: haha, akkurat det er vel det siste det er :p

ADELEN

06.11.2010 kl.01:03

SV: Ja, det syns jeg også :] Takk for kommentar <3

mizthanguyen

09.11.2010 kl.22:09

fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits