til tre herlige personer

Jeg har tre ting jeg vil si, til tre herlige personer.

Den første er til deg, Mathilde. Tenkte på å gratulere deg her på selve dagen, men med mitt hode gikk det fort i glemmeboka. (baah, blir til tider meget flau over meg selv og den fantastiske glemskheten min.) Tenkte å sende deg gave i posten, ringe i det minste. Har vært sykt dårlig til å ta kontakt i det siste, etter at jeg sluttet i jobben. Hater meg selv for det. Er så glad i deg!! Gratulerer så mye med dagen som var, søte.

Og så var det Even. Når du leser dette ligger du nok godt begravd i pledd og puter, enten på en sofa eller i senga di in the middle of nowhere. Gah, savner deg også. Tåler ikke så mye som tre dager uten deg, vetdu. Lov meg det at du skal kose deg masse med så og si leksefri, sjokolade, kakao og Fenagull for meg. Bli frisk snart, jeg har noe til deg.

Og sist men absolutt ikke minst - Hege Anita! Har ikke ord for hvor stolt jeg er over deg. Tenk det, bestevenninna mi har vunnet en reise til Afrika, nærmere bestemt Zambia!! Hun var en av tre heldige som vant konkurransen arrangert av blogg.no, "Jakten på norsk bistand". Hun bidro med [dette] innlegget. Lov å ikke glem lille meg her i Surnadal, da. Har mast på Hege-besøk i over et år nå, søte du! Hihi. Savner deg, vet du.


Baaah, ville nødig legge ut dette ... Meeen, første og beste jeg fant i farta. Altså et veldig dårlig et. Anyway, her ser dere meg (åååh så sur!!!) og Hege vente på bussen i England sommeren '09. Savner det, så sykt.

5 kommentarer

Hanna - den blomstrete jenta!

08.11.2010 kl.00:56

fint innlegg:)

julianesofie ♥

08.11.2010 kl.01:19

aw :)

Freshege, Hege Davidsen

08.11.2010 kl.05:23

ÅÅåååå Kristin mi, du er så faantastisk, jeg savner deg SÅÅÅ mye. DU ANER IKKE! <3<3

Btw reisen til Afrika er den 25. november, altså tror jeg ikke jeg får tid til å stikke innom surnadalen først ;$ <3

JEG ER SUPERMEGATRILIONEGAGLAD I DEG!!! <3

I r l i n -

08.11.2010 kl.10:10

aaw, så fint innlegg! og fint bilde! :) (tusen hjertelig takk for at du la igjen spor på bloggen min, snille du!) :D

mathilde

08.11.2010 kl.15:40

Ntååw, kristin ;* tusentakk! Utrolig glad i deg også!

Dumt at vi har snakka så lite i det siste, jeg savner det! ;o

Skriv en ny kommentar

hits