smile, it looks good on you

okokok. SKYT MEG (.. elleeer ikke). Jeg får vel bare begynne å unnskylde meg med alt annet enn gode argumentasjoner. Truth is, jeg ble sykt lei av alt som hadde med blogging å gjøre, og hverken fant eller ville ta meg tid til det. Grunnen til at jeg er tilbake derimot, er at jeg lider av kjedsomhet for øyeblikket. Og hva er vel da bedre enn å ta opp igjen en nedstøvet blogg? Joda, jeg skulle gjerne lagt meg ned i dvale, hadde det ikke vært for at jeg er litt for avhengig av Månetoppen. Problemet er, jeg MÅ se Månetoppen. ooog, om jeg først har tatt turen til Drømmeland, våkner jeg nødig opp igjen. Derfor får jeg ikke sett det om jeg legger meg ned. Ok random. Jeg hater å være random. Jeg hater random bloggere, noe som igrunn er litt synd når jeg er en selv. Beklager så meget.

Tatt av lillesøster på 5 år, manuell fokus og greier!

Velvel, siden sist måned har det skjedd uvanlig mye:

- Jeg har blitt tante for første gang til en supersøt, liten prins.
- Jeg har noenlunde vært sporty og gått hele tre kilometer på ski, for så å tilbringe et kaldt døgn med hyttekos sammen med tre av verdens beste venner.
- Jeg har slitt meg gjennom en stor dose prøver + en tentamen.
- Jeg har vært på intervju i Trondheim med Explorius, noe som førte til at jeg var så heldig å få tildelt plass som utvekslingsstudent i USA neste skoleår.

Angående sistnevnte, jeg har takket ja til plassen. Skal naturligvis blogge om det, også. Jeg syntes i alle fall selv at det var av stor nytte å lese om andres erfaringer og opplevelser - både negative og positive - ved et utvekslingsår. Jeg skal begynne allerede rundt disse tider, for å få dokumentert tiden før USA i tillegg. Det blir litt smålig nå i begynnelsen, men jeg synes det er unødvendig å dokumentere mer enn nødvendig, heh. Bloggadressen er foreløbig hemmelig, men det kommer vel etter hvert når designet er klart.

Oog, btw. Jeg har alltid sagt at jeg aldri kommer til å blogge regelmessig hver dag. Det resulterer bare i hastverkinnlegg og dårlig lesestoff (slik som dette så ut til å bli). Sorrysorrysorry.

4 kommentarer

Siv

14.12.2010 kl.23:15

du lever!

stylenerd

15.12.2010 kl.16:19

yes, enjdele

julianesofie ♥

18.12.2010 kl.13:18

yeeeah, gleder meg!! :D

Mathilde :)

18.12.2010 kl.19:41

Der var du! :D

Skriv en ny kommentar

hits