ting å bli hekta på

skrevet som følger av tidsfordriv i juleferien. bildene er forresten ikke mine, heeh. har lagret dem fra forskjellige tumblrs, men har dessvere ikke linkene her.

▪ The Sims. Spiller ingen rolle hvor treig maskina di er, eller hvor kjedelig livet til simmen din er akkurat nå. STOP JUDGING! altså, jeg vet det var kult når vi gikk i andre klasse. Men det er kulere nå, pinky promise! Har du først begynt, så sitter du fint i det....... tro meg

▪ Santa Chimney Trouble. oda - this one's for you! haha. Jeg er herved hekta. Din feil!!!

▪ Robot Unicorn Attack. Heldigvis greid å avvenne meg fra dette, da. Ble kjedelig da alle begynte å jukse, siden de ikke tålte at superkristin lå på førsteplass.. kremt erlend host hark even


▪ tumblr. Et av de svært avhengighetsdannende nettsammfunnene jeg har prestert å melde meg inn i. Selv blogger jeg kun i rykk og napp. Ikke noe nytt altså, haha.

▪ Facebook. ææææh, gidd å distrahere meg fra skolearbeidet, daaa!

▪ Blogg. Ikke overraskende. Veldig lett å bli hekta, både som leser og blogger selv.


▪ Gutter. Lett dersom man har fått øynene opp for én man synes ser usedvanlig fin ut. Personlig blir jeg sjarmert i senk med en gang han tar frem gitaren, og i alle fall om han kan å synge i tillegg. Man merker man er hekta når man ikke klarer å la være å titte bort dit han sitter, prater om han non-stop, alltid er beredt i tilfelle han går forbi, og stalker facebooken hans en gang i timen - minst. Kjenner du deg igjen? Tenkte meg det.

▪ Sjokolade. Denne slapp visst ikke unna nå, heller. Folk som ikke liker norsk melkesjokolade er .... dumme.

▪ Shopping. Hvem har ikke opplevd gledesrusen når man kommer hjem etter en lang dag på byen, inkluderende masse shopping og avslappende café-besøk?


▪ One Tree Hill. La meg gi dere noen navn - Chad Michael Murray & James Lafferty. mmmh! For ikke å glemme lille Jackson Brundage! ååh, akkurat en sånn unge jeg skal få. basta.

▪ Desperate Housewives. Let me put it this way: er det overhode noen som ikke er hekta?

▪ Grey's Anatomy. Når sant skal sies, prøver jeg å avvenne meg selv.. Hvorfor? Jeg lever meg så innmari inn i serien at tårene presser for hardt på hver. eneste. episode.

that's about it.

4 kommentarer

JiranutOnphrom

01.01.2011 kl.07:53

nice ;)

Karoline

01.01.2011 kl.12:09

Sant, så saant!
Morsomt, enig i mye av det :) Søt blogg :)

sv; tusen takk for kommentaren, og godt nytt år !
fin blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits