happy new year

Nyttårsforsett for 2011: bli en bedre blogger. Gurimallaa, ER DET MULIG. shame on me!

At blogglysten min har vært bortevekk et par (heheh) dager, er dessverre ingen vel bevart hemmelighet. De siste fem minuttene derimot, har den vært på topp igjen. Rart det der! Desto rarere er at selv om leserantallet mitt sakte men sikkert har blitt redusert, har de resterende leserene (faktisk hele 50%!) vært trofaste, til tross for at jeg ikke har vært flinkere enn å poste mer en et innlegg på hele 49 dager, eller noe sånt. Det er over en og en halv måned det, nemlig!

tok faktisk en hel del nyttårsbilder denne gangen, men er for trøtt og lat til å laste opp og eventuelt redigere. derfoor, bildet kommer [herfra].

Anyhow. Tenkte å gi dere en meget interessant og givende oppdatering (seelvsagt i listeformat, som det så fint heter på kristinsk):

▪ Det er i dag (/natt?) syv dager siden julaften, det vil si nyttårsaften. NEWSFLASH EVERYONE!
▪ Og hva fikk jeg til jul? Oppskriftsbok for sjokoholikere (takk til lina), iPhone 4 (vel, den kommer i posten.. om noen uker!! hvordan skal jeg overleve ventetiden?!), votter, hele tre par sokker, parfymer og andre små og store ting jeg ble veldig glad på - nokre laga med kjærleik (tusen hjarteleg takk, siv).
▪ Jeg har på nytt innsett hvor kreative vennene mine faktisk kan være.
▪ Det er 358 dager til julaften. Sånn omtrent.
▪ Jeg kan spise opp en stor sjokoladeplate, alene, på veldigveldig kort tid. (Og da mener jeg selvfølgelig veldigveldig kort tid.)
▪ Jeg er alltid ute i siste liten med å handle julegaver. Jeg blir tidligst ferdig en time før butikkene stenger for jula.
▪ Jeg kommer garanteert med en aldri så liten bloggbombe, før det muligens blir stille igjen. eller ikke - nyttårsforsett ftw!
▪ Jeg hater forresten bloggdesignet mitt. Er mye mer fornøyd med det jeg jobber med på den andre bloggen, men jeg er for tiden altfor lat til å gjøre noe med dette i tillegg.
▪ Jeg har tatt veldig lite bilder i ferien.
▪ Jeg har betalt nærmere 18 000 kroner til Explorius, og det er bare første betaling, altså den billigste. deeer røyk alle sparepengene pluss førerkortet på bil................. penger mottas med takk.
▪ Jeg savner tidene med Aud Anne, Silje og Hege Anita altfor mye.
▪ Jeg har ikke deltatt på noen form for sosial sammenkomst i ferien. Dette har resultert i intens gaming (the sims 3). ikke døm

ok, jeg er (over)trøtt og skriver superdårlig nå. så tror vi tar resten liiitt senere. hejno

2 kommentarer

Morsomt :) Godt nytt år ! :)

Hege Davidsen

01.01.2011 kl.03:53

Haha kjenner meg selv igjen i mye av det der! OG SNUPPA. jeg savner deg også, så sykt!!! ://

Skriv en ny kommentar

hits