dear host family

Skriv et personlig brev, 2 A4-sider på engelsk, hvor du skriver/forteller om deg og din familie. Begynn brevet med "Dear host family" eller noe annet hyggelig. Husk at dette brevet kommer til å ha stor betydning for familiene når de skal velge en passende student!

Så dette er hva jeg bedriver tiden med at the moment. Det streifet meg nemlig en tanke som har ligget gjemt i bakhodet i godt og vel tre uker nå, og det er alt stresset med utfylling av papirer og diverse angående utvekslingsåret neste år. Så de to siste timene har jeg brukt på å fylle ut utallige med dokumenter, ettersom jeg har en del å levere innen neste uke er omme.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg har jo selvfølgelig også utsatt det viktigste av alt - å bestille legetime! Gah, first thing in the morning. Lover.

Det er ikke bare jeg som skal skrive brev til vertsfamilien - det skal også foresatte/foreldre. Litt spent på akkurat den, heheh. Synes det nesten er mer spennende på en litt skummel måte, enn det jeg skal skrive selv. Håper bare å få alt ferdig før alt stresset med skolearbeid og sånt begynner på igjen.

ooog, jeg må bare beklage rotet med designet. Så mye frem og tilbake om hvordan jeg vil ha det, heheh. vær grei og les her, da.

3 kommentarer

Kristine

03.01.2011 kl.18:52

Tusen takk for hyggelig kommentar! :)

Jeg har ikke så mye peiling på fotoutstyr, ettersom jeg nesten ikke har noe selv (låner pappa sitt), men jeg skrev dette for en stund tilbake: http://hermig.com/?p=2665

Jeg kan sikkert skrive litt om hvordan jeg redigerer når jeg får tid til det! Og jeg lager dessverre ikke design for andre nå, for det er litt for tidkrevende. Skulle hatt ubegrensa med tid - det hadde vært noe :P

emmaasmil0

04.01.2011 kl.15:44

Elsker designet ditt! :-D

Maria Bergheim

04.01.2011 kl.16:06

fin blogg ♥

Skriv en ny kommentar

hits