en måke. også kjent som sigrid 'stylenerd' gausen om du vil.

Ok, la oss ta for oss lille, usle, "jeg later som om jeg er syk og slipper unna gym og muntlige framføringer"-Sigrid. Fordi jeg føler for å ta hevn akkurat nå.

Sigrid er utrolig utspekulert, på vondt - og godt, om mulig. Hun blogger i naturfagtimene i steden for å øke IQ'en (som hun kanskje hadde trengt). Når læreren stiller henne et avansert spørsmål relatert til fagstoffet, kommer hun opp med de mest kreative løsningene som egentlig ikke har noe med saken å gjøre. Hun er veldig flink til å late som om hun kan ting.

For Sigrid er veldig kreativ. Hun kommer opp med idéer til photoshoots og skriver mer enn gjerne helsprøe, samtidig utrolige, noveller, og så lager hun lager fine julegaver. Sigrid er i tillegg veldig ambisiøs. Ikke overraskende, kan hun en dag komme med idéen om å lure foreldrene våre, for så å dra til Paris der vi skal shoppe til vi stuper, ta masse fine og mindre fine bilder, analysere mennesker i flere timer og dra på café der Sigrid og sitronen Siv skal snakke fransk.

hei/></a></p> <p>Sigrid blir veldig sur og gjør <strong>alt </strong>for å få ting slik som hun vil. En velkjent metode for dette er grining - og utnytting av andre mennesker, selvfølgelig. Hun sender meldinger til folk hun ikke kjenner for å spørre om vedkommende kan kjøpe sterkere saker til henne før en fest, og er veldig søt når hun er flau over ikke å ha fått svar. Ansiktet hennes skriker

Sigrid vet hvordan hun skal få det slik hun vil; ved grining - mer enn gjerne utnytter hun andre, også. Sigrid er den søt når hun sender melding til noen hun egentlig ikke kjenner og spør om vedkommende kan kjøpe sterkere saker til henne før hun skal ut på livet. Enda søtere er hun når hun blir berørt av flauheten ved at vedkommende aldri svarer. Og så blir hun veldig sur når du ikke orker å bli med henne på fest, fordi hun ikke vil dra uten deg. Hun er ytterst inne er hun ganske så avhengig. Hun må også sitte sammen med deg i mattetimen fordi hun er redd for læreren, men det tør hun jo ikke innrømme. Oppmerksomhet fra alle andre enn mattelæreren vil hun derimot ha, og har et intenst behov for å være midtpunkt. Hun er veldig flink til å avbryte andre dersom ting ikke handler om henne.

hei

Hun tror også at alle har et eget pengetre i hagen som dyrker de fineste tusenlapper. Det er nok derfor hun snylter på andre, siden hun ikke ser ut til å ha et sånt fint tre selv. Hun kommer med unnskyldninger for å få "låne" penger, men siden hun er den største snylteren i Surnadal city er det få som lar seg lure i utgangspunktet. Men da blir Sigrid sur og setter på "O-M-G, du er en utrolig dårlig venn"-maska. Og så lover hun at hun skal betale tilbake før skolen neste dag. Etter en halvtime (minimum) med masing og dårlige argumentasjoner gir man derfor etter, noe som resulterer i at man i løpet av et år sannsynligvis har handlet til dette matvraket for flere hundre kroner.

Alt tatt i betraktning, er Sigrid en modig, oppmerksomhetssyk, lett-antennelig (altså.. kort lunte, get it?), sta og helsprø person. En veldig fin, eiesyk bestevenn som er god å ha og som (nesten) alltid stiller opp.

besøk bloggen hennes, stylenerd, her.

Stikkord:

11 kommentarer

julianesofie ♥

06.01.2011 kl.22:56

haha, så utrolig herlig skrevet søta! :D Og btw, du kledde brunt hår SKIKKELIG!! og så høres jo sigrid veldig søt ut da, hihi. måtte liksom få med det! :)

Lina

06.01.2011 kl.23:08

hahahahhahaha! :D

stylenerd

06.01.2011 kl.23:11

jeg er ganske så awsome ja! :D and for the record så er jeg ikke redd mattelæreren, men redd for at jeg plutselig skal begynne å ælje løs på den hårløse skallen hans siden jeg hater han så intenst, thihi

oda

06.01.2011 kl.23:17

oi, bedre beskrivelse av sigrid får du ikke ; )

.

07.01.2011 kl.09:00

du skulle kanskje tatt med at hun aldri svarer på meldinger.

mathilde

07.01.2011 kl.17:16

hahahaha :D

Ida Fiskaa

07.01.2011 kl.17:30

så søtt, og ikke minst herlig skrevet! :)

gunnar

08.01.2011 kl.00:55

du ser rar ut på det bildet der, kristin. Hvorfor har du ikke tunga di i munnen???

kristin

08.01.2011 kl.11:12

gunnar: very funny :) I'VE GOT YOUR IP, MWOHAHAH. ok

SOLVEIG

17.01.2011 kl.19:40

Hihi, fantastisk beskrevet! Fine, kule, stilige Sigrid.

Dunehelm Bellangare

13.08.2012 kl.03:56

I like =D

Skriv en ny kommentar

hits