utvekslingsSTRESS

Som tidligere sagt er jeg veldig sent ute av meg, når det gjelder.. stort sett alt. Satt i går i full panikk med å fylle ut papirer, scanne inn diverse dokumenter, sende e-poster, skrive ut bilder plussplusspluss. Fikk endelig min tidligere engelsklærer til å ordne med "Transcript of grades", da. Tjohei! Satser på å få sendt alle papirene (foruten legedokumentene) i morgen, så skal jeg ENDELIG få hele prosessen ordentlig i gang. Skal bli så deilig å få alt dette av skuldrene på en liten stund, før det blir roooaaadtrip til Oslo, WEHU! Gleder meg veldig til utvekslingsåret nå, det er så uvirkelig. Jeg skal faktisk bo i Amerika i ti hele måneder!

New York Sunset - Top of the Rock
bildet er linket

Lurer på hvorvidt jeg skal fortsette å blogge om utveksling på denne bloggen, eller om jeg skal ty til min andre (som aldri kommer til å bli offentliggjort og skikkelig påbegynt grunnet mitt utrooolige engasjement når det gjelder å blogge regelmessig, som dere kanskje har bemerket dere). hæhæh. Vil nok være lettere for både meg og de som ønsker å følge med dersom jeg beholder denne bloggen, men selve bloggnavnet har jo ingenting med hverken meg eller utveksling å gjøre. Noen som har forslag eller meninger rundt det? Altså; denne bloggen eller en egen blogg for utveksling?

Men jøsses, nå må jeg nesten løpe. Skal på dansetrening om ... tre kvarter eller noe. Skal bli godt å endelig få utløp for danseenergien som har bygd seg opp i løpet av tre lange uker. Flinke, flinke Kristin.

7 kommentarer

Caroline

10.01.2011 kl.17:21

Åå, er veldig glad for at søknaden min er sendt og at jeg er ferdig med alt det maset, det er så utrolig stressende!

min blogg har ikke navn som har noe med utveksling å gjøre heller, hihi:)

Vanja

10.01.2011 kl.17:42

Jeg husker at det var veldig mye stress med den der søknaden. Jeg måtte sende ting inn på nytt, pga at det var for vanskelig å lese osv. Var en smule irritert da :)

Jeg har et spørsmål som ikke har noe med utveksling å gjøre. Hvordan har du fått bloggen din så vid + at du har menyen på sia? Det ser veldig fint ut. Jeg tenker på å ordne menyen under headeren, men jeg har heller lyst til å ha den på sia samtidig som å ha en vid blogg.. Blir kjempeglad hvis du svarer :) Lykke til med resten av søknaden!

Lene i Tennessee 11/12

10.01.2011 kl.17:47

sv; oj, det var veldig mange i klassen din! Jeg er den eneste i klassen som reiser med Explorius, også er det en som reiser med EF også. Bare en til på skolen min som jeg veit reiser med Explorius faktisk.

Får håpe du får den så fort som mulig til USA da, for etter det er det jo bare å vente, noe som jeg har gjort i snart en måned! Veldig lei av all ventinga, men det er virkelig verdt det :) Jepp, det ordner seg nok! :)

Jeg har ikke hørt om noen andre som har fått World Heritage som underorganisasjon, men den er kanskje ny i år?

Lene i Tennessee 11/12

10.01.2011 kl.22:11

sv; åja, okei! :)

Jeg har fått ISE som underorganisasjon, og der går alt elektronisk. Jeg er veldig glad for at det er det, for det må jo være mye mer stress å skrive alt for hånd!

Kine

10.01.2011 kl.23:04

: O =)

Maria Fauske

11.01.2011 kl.11:38

SV: Det er litt nedsig då! Hjelper på når ikkje alle er blitt ferdig med søknaden, haha ;-p Håper du snart er ferdig då! :-)

julianesofie ♥

11.01.2011 kl.22:25

Du er så heldig ! :-) BEHOLD BLOGGEN :D:D:D

Skriv en ny kommentar

hits