superkristin til unnsetning

Gjett hva? Jeg har vært veldigveldig flink i dag. Etter nok en slækk dag på studiespes (har slitt meg ut i matte'n, da. i naturfagtimen halvsov jeg stortsett, og engelsktimen var chill. så de telles nok ikke), tok jeg turen til Amfi. Og hva gjorde megakule Kristin på et sted som dette? Veeel, handlet bursdagsgave til lillesøster som fyller år i dag (eh, ja. sent ute - igjen), forhørt meg om hvordan det går med min fremtidige iPhone 4 (<3<3<333<<3), og handlet inn tonnevis med snacks og andre søtsaker for kvelden. Skal nemlig tilbringe kvelden sammen med verdens DESIDERT beste folk. Da snakker jeg selvfølgelig om Sigrid, Lina og Siv. (De er alle tre forresten zuperkule bloggere.) Og Oda da, som jeg beklageligvis ikke kan linke fordi hun ikke har gjenopprettet noen blogg siden sist. hrmphf, eller noe sånt.

Under her har dere et bilde av meg og den jeg gleder meg ekstra mye til å se igjen. Siv er til venstre og jeg til høyre

eh, neida. :) Jeg og erlendsøta hadde det bare veldig morsomt i fritimen(e) med photoshop. Spesielt morsomt er det jo når jeg ser ut som en gigahead-versjon av megan fox og siv ser ut som.... noe annet :))) heheh

Anycow! Nå skal jeg være enda superflinkere, og gå opp den femten trinn lange trappa vår (ja, jeg har telt dem sånn.. førtisju ganger eller noe) for å rydde rommet mitt. Det skulle jeg forresten gjort for omtrent to timer siden, men jeg følte bloggen min trengte et litt mer random og useriøst innlegg, aaaltfor lenge siden sist. Ønsk meg lykke til med ryddingen, da! (!!!!!!)

Stikkord:

4 kommentarer

Nathalie Dahl Naalsund

14.01.2011 kl.16:46

enjoy med rydding :)

Lene i Tennessee 11/12

14.01.2011 kl.16:51

Lykke til, haha! Og ha en fin helg :)

Gunnar

14.01.2011 kl.16:52

Hahahah, sorry færr at vi he de gøttj på di bekostning Siv :D

Siv

15.01.2011 kl.16:11

Åh, er det rart alle digger meg eller? Dette var morsomt Gunnar! For all del, ha det mye gøy på min bekostning! ; )

Skriv en ny kommentar

hits