oh, hello happiness

Ah, endelig har jeg tid til å sette meg ned og blogge litt, sånn på ordentlig. Herlig at både inspirasjonen og tiden strekker til! Og om hva skal jeg blogge? Fine ting. Livet er bare så veldig perfekt akkurat nå, alt er akkurat slik det skulle vært for minst fire måneder siden. Jeg er faktisk motivert til å stå opp av senga klokka seks om morgenen etter tre timers søvn til tross for at det er ni grader utenfor dyna, nettopp fordi jeg vet livet er så bra utenfor husets fire vegger. Vanligvis ville jeg drøyd den ut i laange stunder før jeg våget meg ut, haha.

Det er så utrolig mye jeg setter pris på, og de siste ukene har det bare hopet seg opp. Jeg har skjerpet meg en del når det gjelder skolearbeidet og fått bedre resultater enn forventet, noe som er en prestasjon i seg selv (tross alt meg vi snakker om her). Latskapen begynner faktisk (!) å slippe taket litt eller litt, eheh. Helga tilbrakte jeg i favorittbyen Trondheim, og jeg fikk forfrisket garderoben litt, jeg fikk se igjen to av mine favorittsøstre, for ikke å glemme at sola har begynt å titte frem! Hvor herlig er ikke det?

Det jeg setter mest pris på, er likevel de supergode personene som jeg er så heldig å tilbringe masse tid sammen med. De er jeg til og med så glad i at de skal få et heelt eget blogginnlegg, haha. Så snill jeg er! :-)))

Uansett - det jeg ville frem til var at jeg har det utrolig bra for tiden. Måtte bare få det ut en 27ende gang. Takk for meg!

6 kommentarer

Siv

24.02.2011 kl.13:03

Heldige du! Jeg vil også at det skal føles slik. Jeg vil få orden på ting. Og jeg vil ikke være så tett i nesen og i hodet, og jeg vil ikke nyse hele tiden. Dessuten hadde det vært fint med litt energi til overs. Ivertfall av og til.

veronicaiusa

24.02.2011 kl.18:44

Så fint at du har det bra! Jeg reiser også med explorius til USA 2011/2012, jeg linker deg :)

ainaa

27.02.2011 kl.15:41

Linker deg :)

Hege Davidsen

05.03.2011 kl.18:10

æ lika bloggen din søtnos, så se til å blogg oftere!

idaainusa

06.03.2011 kl.11:21

Hei! Har en utvekslingsutfordring til deg på bloggen min:D

Kesia Olsen

09.03.2011 kl.15:05

Wææ, herreguuud, har du lagt dette designet selv?! Tell me how! Btw, linker deg. Skal til USA selv! :)

Skriv en ny kommentar

hits