drømmer

+ Jeg drømmer om ferier i Italia - Pisa, Venezia, Volterra og Riva del Garda. Vakre, franske steder som Gorges du Verdon, Castellane og Nice. Å slappe av på stranda med herlig musikk på øret, pluss null bekymringer hengende over skuldrene. Kun hundre prosent livsnyting.

+ Jeg drømmer om sommernetter. De fine, varme solnedgangene sammen med herlige mennesker som man kan prate med i timesvis uten å gå tom for noe å prate om. Minnerike fester sammen med de samme folka, og også nye bekjentskaper, samt en tårevåt og minnerik avskjedsfest som kanskje ikke blir husket så godt likevel.

+ Jeg drømmer litt om vinternetter, også. Høst eller vår, i alle fall - jeg drømmer om å gjenoppleve den koselige natten jeg hadde sammen tre av mine beste venner i september, da vi ble gråtkvalte av The Bridge to Terabithia. Siv klimpret på de ustemte gitarstrengene og alle sang med på forskjellige vers, fordi ingen kunne de samme. Da vi fire lå sammenkrøket på to madrasser under en speilblank stjernehimmel. Vi mistet tellingen på antall stjerneskudd, men det var kanskje like greit siden vi hadde alt vi kunne ønske oss. Vi var så og si bekymringsløse, og de få bekymringene vi hadde var ubetydelige. Vi snakket om alt det fine og alt som ikke var så fint. Ting vi gjorde den forrige helga som gjerne skulle vært ugjort. Vi fikk oss mang en latter og like mange varme, samtidig litt kalde, gode klemmer. Minne for livet.

+ Jeg drømmer om ti fantastisk lærerike måneder i USA. Fra og med dagen jeg står på flyplassen og må ta farvel med alt fra hverdagen og alle jeg vanligvis omgås med, til og med det øyeblikket jeg stolt kan stå med føttene hjemme i Norge igjen og si, "Jeg klarte det!". Jeg har nok allerede druknet i tårer en uke før jeg må legge igjen livet mitt her, og starte helt på ny i et nytt og fremmed land helt på egenhånd. I ti måneder skal jeg stå på egne ben, uten leksehjelp fra pappa eller veiledning og gode råd fra mamma, som alltid rydder opp etter meg før jeg i det hele tatt har rukket å rote noe særlig. Et liv der ingen maser om at jeg må spise nok av riktig mat før det har gått fire timer og ett minutt, og uten noen som setter en stopper for ting når jeg gjør ting jeg kanskje ikke burde.

+ Jeg drømmer om å reise verden rundt, og besøke alle verdens hjørner, kriker og kroker. Før fylte fem og tredve år skal jeg ha besøkt steder som Sydney, Johannesburg, San Francisco, Volterra (check), Hong Kong, Roma, Los Angeles, Las Vegas, Nice (check), Auckland, New Delhi, Pearl Harbor, Brisbane, New York, London (check), Dubai, Buenos Aires, Monaco (check), Lima, Honolulu, Mexico City, Mumbai, Pisa (check), Bahamas, Paris, Rio de Janeiro, Kuala Lumpur og Bali.

Stikkord:

5 kommentarer

Siv

17.03.2011 kl.13:17

jeg fikk en tåre i øyekroken. vi kommer til å savne deg noe sinnsykt. <3

Lina

17.03.2011 kl.17:29

må si meg enig med Siv der altså. alle sammen kommer nok ganske sannsynlig til å gråte over en uke før vi reiser fra hverandre. ;*

Sigrid

17.03.2011 kl.19:22

Kommer til å savne deg übermye og kommer sikkert til å være ett vrak på avskjedsfesten. Samtidig vet jeg at vi alle sammen kommer til å vokse og lære så mye at det blir verdt det! Glad i deg ;*

kristin

18.03.2011 kl.14:59

<3

Celine

18.03.2011 kl.17:35

Hey :D Utrolig fin blogg, digger designet! Jeg reiser også til USA til høsten, linker deg! :D

Skriv en ny kommentar

hits