utvekslingsnytt

Det er nå en stund siden jeg oppdaterte bloggen angående utvekslinga og hvordan prosessen der går for tiden. Deler derfor innlegget opp i noen deler etter hva nytt jeg har å tilføye siden sist. :-)

Søknad i USA.
Jeg er uvitende om søknaden min er godkjent av organisasjonen i USA, men har snakket med Leonie (en av de ansatte i Explorius) og hun kunne fortelle at "inget nytt er godt nytt". Med andre ord tar verken World Heritage eller samarbeidsorganisasjon ASSE kontakt dersom det ikke er mangler i søknaden. Altså er det mest sannsynlig at søknaden min er godkjent av WH, og at de jobber med plassering. Det er først når de har funnet dette at de vil ta kontakt.

Vertsfamilie/plassering.
Jeg får stadig spørsmål om jeg har fått vite eksakt hvor jeg skal tilbringe neste skoleår, og ikke minst hvem jeg skal tilbringe det hos. Jeg har fremdeles ikke svaret på dette, men venter i spenning!

Avreisemøte.
Det er igrunn litt skummelt å tenke på - avreisemøtet er om en måned! Jeg er garantert plass på avreisemøtet i Trondheim 29. mai med USA som hovedfokus.

Avreisedato.
Dette avhenger av når skolen jeg skal gå på starter, og det blir fastslått først når ting har blitt avklart med skolen og vertsfamilien. Før mitt første møte med vertsfamilien skal jeg på 3-dagers soft landing camp i New York, gledings! Vel, de forskjellige avreisedatoene er: 29/07, 02/08, 05/08, 09/08, 12/08, 16/08, 19/08, 23/08, 26/08, 30/08, 02/09, 06/09, 09/09 og 13/09. Altså kan det være alt fra slutten på juli til begynnelsen av september. Håper på å reise rundt den 20. august, så slipper jeg å sitte hjemme når alle vennene mine har begynt på sitt hverdagslige liv på videregående igjen. Pluss at jeg mer enn gjerne vil på Rihanna-konserten i Bergen.

Én kommentar

eline i utah

02.04.2011 kl.19:10

Du kan nok forvente å få vite det en av de nærmeste mnd, de fleste jeg kjente fikk familie i mai-juni

Skriv en ny kommentar

hits