en finfin første påskedag

Da er jeg på tur til å vaske håret, finne frem et lettere antrekk og litt sminke, før jeg suuuser ned for å vekke Erlend. Skal dra han med ut i dag på lik linje med kjære Canon! Jeg har for min del i alle fall VELDIG lyst på is, og kanskje finne frem basketballen eller noe. I kveld drar jeg på kino med de beste vennene i verden, før jeg muligens tar turen til Erlend igjen. Vi skal se Kings Speech, noen som har sett den? 

Forresten, noen som har oppdaget noe nytt, eller? That's right, jeg har mekka nytt design, hurra for meg! haha. Var litt sånn smålei av det andre, for å si det mildt. Satser litt lysere denne gangen. Er ikke hundre prosent fornøyd enda, og er heller ikke helt ferdig. Eneste som er akkurat slik det skal forbli, er vel sidemenyen. Men den har jeg bare lagt inn på forsiden enda, så dere som leser dette via bloglovin eller lignende må trykke her for å se det skikkelig! :-)

Før og etter:

 

Weee, high five!

Men hei, gotta go. Sa til meg selv at jeg skulle være hos Erlend innen 14.00 (dream on). hejdå!

2 kommentarer

Siv

24.04.2011 kl.15:08

Så fint designet ble :-)

Jeg skal også ta med kjære Canon ut snart! Og vakre Frk. Diana får også være med. Vi har sykle i kjole-date for å fotografere i Trollskogen med fine Synne :-)

Gleder meg til kino i kveld, bby ;*
Helt smashing, vennen! :-) <3

Skriv en ny kommentar

hits