pust

okej, på tide med litt pusterom. Som oftest hjelper dans, musikk eller foto på humøret - denne gangen er det trangen til å skrive som skal få slippe løs følelsen av å bli kvalt. Bloggen har vært kind of oversvømt med bilder i det siste, og ord har rett og slett druknet. heldigvis har inspirasjon skylda. 

For dere som har null interesse i utvekslinga: stopp gjerne her, og lytt på denne nye og litt fine spillelista istedet. Den heter noe så enkelt som pust, enkelt og greit fordi man fra tid til annen må tillate seg selv og verden å stoppe opp for en liten stund. Legge seg ned, la alle problemene forsvinne som en rosa sky på den gråeste dag og la de positive tankene rydde opp etter dem. Tenk på sommer og søte jordbær og finfine gutter med sjokoladebrunt hår. Dere finner en hel del superfine glade sommersanger på den øverste delen av lista. Jo lenger ned på lista man kommer, jo mer emo(sjonelle...) blir sangene, forresten. TRYKK HER FOR Å ENTRE EN FINFIN OG KANSKJE LITT SKUMMEL VERDEN


fine lillesøster1 & 2

 

Om utvekslingen til USA.

Den siste tiden har jeg blitt skikkelig gira på USA. Selvfølgelig har jeg vært det tidligere også, men ikke i nærheten av så stor grad. Det er nå jeg virkelig kjenner at det nærmer seg! Om en snau måned er den etterlengtede sommerferien her, og med mange planer lagt tilrette er jeg sikker på at den kommer til å rase avgårde. 

Den siste tiden må jeg innrømme at jeg har mistet litt troa på underorganisasjonen min, World Heritage. Månedene gikk, og jeg følte "alle" fikk familie utenom meg og de andre som reiser med underorganisasjonen - men i dag, dere! En kjempesøt og hyggelig jente ved navn Veronica (klikkbar) var den første av oss som fikk vertsfamilie! Hun ble plassert hos en familie i Fresno, California, heldiggrisen. Mest sannsynlig vil resten av oss seks-sju få plassering snart, også. jippii

Når det gjelder min egen prosess, så har jeg fått sendt inn et nytt og hundrexbedre fotoalbum. Det forrige var jeg veldig misfornøyd med, og jeg har vel egentlig angret litt på at det tok meg hele fire måneder å ta meg selv i nakkeskinnet og virkelig sende inn nytt. Men nå er det gjort! Har også startet søknadsprosessen for stipend, flink sa du?

9 kommentarer

marte

25.05.2011 kl.21:06

du er veldig heldig som får sjansen til å dra til amerika på et utvekslingsår. du kommer til å vokse utrolig mye på det året. jeg skulle egentlig, men tok ikke sjansen.

anna marita

25.05.2011 kl.21:14

det er godt å la tankane renne ut på ark eller skjerm. nydelig bilde

♥ i n g e r l i s e s t

25.05.2011 kl.22:38

å herregud, du har en nyyyyydelig blogg! Bildene dine er jo helt fantastisk og designet er supersøtt! Oh, blir nok fast følger :)

det høres utrolig spennende ut å dra til USA! Hvor lenge skal du være der?

/aw, tusen takk btw ♥

ANDREA I USA

26.05.2011 kl.18:27

Å så syykt søtt bilde!! Og jeg er også kjempegira!! Tenker nesten ikke på annet enn USA om dagen! Du har veldig fin og enkel header, btw! Hvilket program bruke du for å lage den? :-)

johanna

26.05.2011 kl.18:49

åh, jeg er så sinna på spotify. jeg skulle gjerne hørt på den sikkert fantastiske spillelisten, men jeg har brukt opp hele min spotify-tid denne månden. har ikke råd til premium

du er modig, kristin. lykke til i usa, det blir garantert et minne for livet :)

Frida

27.05.2011 kl.13:55

Fantastisk bilde!

andrea i usa

27.05.2011 kl.14:21

Så skjønt bilde! Hvilket kamera bruker du?

Marita

28.05.2011 kl.00:02

Sv; Tuuusen takk! Blir så glad for hver eneste en følger! :D Du har også fått deg en ny følger! ;)

kristin

28.05.2011 kl.20:56

♥ i n g e r l i s e s t: Tusen takk! Jeg skal være i USA i 10 måneder, altså det som tilsvarer et vanlig skoleår i Norge.

ANDREA I USA: Takktakk! Det er ikke så veldig avanserte greier med den headeren altså, hehe. Brukte photoshop cs5 for å skrive teksten, men man kommer også langt med et mye mindre avansert program, for eksempel gratisprogrammet Gimp eller Picasa :-) Hjertedetaljene laget jeg på "frihånd" med gode, gamle Paint, tihi

andrea i usa: Takk skal du ha! :) Jeg bruker mitt kjære speilreflekskamera Canon EOS 550D og objektivet Canon 50mm f/1.8 II.

Skriv en ny kommentar

hits