informasjonsmøte + elise til oregon!

I dag var jeg på informasjonsmøtet i Trondheim. Føles ikke lenge siden jeg syntes det var evigheter til, men de siste månedene har gått så utrolig fort! Skummelt å tenke på at tiden raser av gårde, og fremover kommer den bare til å øke hastigheten (som om det ikke allerede går fort nok). 

Var på møtet fra klokken tretten presis helt til mellom fem og seks, vil jeg tro. Var et humørfylt og interessant møte med gode stoler! haha. Visste det meste fra før, men er jo alltids greit med en påminnelse. Informasjonen angående visum var ganske ny og dermed veldig nyttig, derimot! Pausene gikk med på å snakke med andre utvekslingsstudenter. Dette gjelder spesielt de fine folka Christina og Elise (for de som ikke er klar over det, så kjenner jeg disse fra før. klassekamerater shøner deje), ettersom Elise i dag fikk vite at hun hadde fått vertsfamilie i Oregon!! Heldigheldigheeldig. Etter møtet gikk jeg, Sigrid, Oda, Olav og Edvard + foreldre til Egon for et aldri så lite måltid. biffsnadder <3

Dette blir et bildeløst innlegg, haha. Har ikke tatt så mange bilder i helgen, men fikk et par vellykkede snapshots av Sigrid i full fart i Trondheims gater. Skal bare redigere de først, så kommer de i et innlegg for seg selv. Sigrid er forresten helt nydelig.

3 kommentarer

Elise Bjørnstad

29.05.2011 kl.21:57

YEEEEY :D

Stylenerd

29.05.2011 kl.23:32

vart ei finfin hælg <3 du er ikke så værst selv :))) :**

synne i usa

31.05.2011 kl.18:43

Hei du! Jeg skal også på utveksling til usa 2011/2012. Jeg reiser med AFS da, og jeg skal til samme stat som hun Elise. Men du? Vet du hvordan jeg kan få sånn tekst foran på bloggen der det står litt om meg og hva bloggen handler om? Der det står "blogger om ting i verden jeg synes er ekstra fint...." til deg? Lenker til deg!

Skriv en ny kommentar

hits