ting som gleder meg og sånt

åheisann. Jeg har egentlig utrolig mange tanker jeg vil få ned, men så snart jeg faktisk gjør det, kommer jeg på noe annet jeg også vil skrive om og alt blir bare tull og rot og æsj. Derfor endte jeg opp med en liten liste istedenfor, og som du kanskje har gjettet er det om fine ting - derav overskriften: ting som gleder meg og sånt. 

+ alt har blitt så grønt og fint og generelt fargerikt ute. mange fine blomster i hagen også. i går laget jeg forresten en blomsterkrans til lillesøster slik at jeg hadde en grunn til å ikke klippe plena med en gang. tihi

+ gleder meg himla mye til det nye all time low-albumet kommer på spotify. i skrivende øyeblikk sitter jeg og synger med fra dårlig youtube-kvalitet, jaja. if we stand for nothing, we will fall for anything!!!! ♫

+ en annen ting jeg ser veldig frem til, er hytteturen jeg drar på iløpet av onsdagen sammen med Oda, Synne, Siv, Lina og Sigrid. vi skal ta mange stemningsfylte bilder, skravle i munnen på hverandre, grille pølser, gå fine turer, nyte stillheten og en kopp kakao ved peisen og bare være til.

+ antall følgere på bloglovin har økt veldig i det siste, og naturligvis stiger også lesertallet på bloggen en del. heisann fine folk <3

+ jeg har en veldig fin kjæreste. bare så dere vet det, liksom. ingen vits i å se på meg med et blikk som kan drepe dersom du kun har facebook-stalket meg altså, kjæresten er min, han.

+ jeg har nesten klart to uker uten å spille smurfespillet. ipaden har fått ligget i fred, og smurfene mine sulter. tør å påstå at jeg er veldig flink, altså!! (okda så har jeg vært innpå en eller to eller seks ganger med det overser dere)

+ jeg blir unormalt glad av musikk. hører på alt. ok, jeg har hørt mange si at de hører på alt, men så gjør de egentlig ikke det (;PpPPpp). men folkens, seriøst - jeg hører virkelig på (nesten) alt! med unntak av heltutroligveldigskikkeligultramegasuperduper bråkemusikk.

hva gleder deg?

9 kommentarer

maria

31.05.2011 kl.18:25

åherregud så himla fint! du er så flott og skriver så bra. takk for at du fikk meg til å smile, i dag òg

ting som gleder meg: denne uka er best/i går til i dag var vi på overnattingstur med klassen som var himla bra og resten av uka har vi fri/jeg skal til bergen til helgen/jeg hører på razika-program nittien døgnet rundt

LENE

31.05.2011 kl.19:05

jeg gleder meg også til all time low-albumet kommer!! og jeg hører også på alt av musikk. unntatt metal-ish musikk. jeg liker å høre teksten i det minste.

ting som gleder meg: jeg drar til paris på fredag! heheh..

Kesia Olsen i Florida

31.05.2011 kl.19:21

Haha, det siste punktet der er som om jeg skulle sagt det selv!

Hilde

31.05.2011 kl.20:03

Tusen takk for fin kommentar :-)

Dette var et fint innlegg. Det er så mye som gleder meg at jeg klarer ikke skrive det ned, men akkurat nå er det sommer og sol som står i hodet på meg. Sommer gleder meg.

Celina

31.05.2011 kl.21:07

iiip, KJÆRLIGHET gleder meg. masse. min fine gleder meg masse. kyss, leing av hender, kake til frokost, løvetenner og store ringer. SOMMER. å elske livet, sånne øyeblikk. iiip

Madelen i New York

31.05.2011 kl.22:33

ALL TIME LOW!!!!!

P.S; utrolig fine bilder! :D

anders

31.05.2011 kl.23:10

/ åh, tusen takk! så kjekt at noen liker det hjernen/hjertet sender ut i impulser gejnnom fingrene mine!! (poetisk) (kul)

i dag gleder det meg mest at jeg har hatt verdens beste kjæreste i fem måneder. ingenting annet betyr noe i dag

anna marita

31.05.2011 kl.23:10

fintfintfint. du gledar meg og mange andre magiske bloggar. og sola og hyttetur med ei fantastisk jente!

Lillesøster Synne

01.06.2011 kl.17:24

Fine bilder =)

Skriv en ny kommentar

hits