dear diary part one

I går kom Synne, Sigrid, Lina, Siv, Oda og jeg hjem fra verdens fineste hyttetur. Vi kom onsdagskvelden, da vi spilte Alias (noe som innebar stort engasjement og mang en latterbøtte) og spiste mye godt og usunt.

Før vi visste ordet av det var det torsdag. Vi spiste pannekaker til frokost og Sigrid viste oss sine medfødte evner til å kaste pannekaker i lufta. Hun failet bare én av femten ganger eller noe sånt, men den éne gangen hun gjorde det medførte en stor del latter og mange blinkskudd fra ivrige fotografer.

Etter den koselige frokosten bestemte vi oss for å besøke herr friluft. Først dro vi til hengebrua. Der var vi så lenge at tiden ble lei av oss. Sigrid prøvde seg på planking og Oda viste seg fra sin spreke side.

En annen ting Oda gjorde, var å ta bilder. Konstant. eller.. hvorenn jeg lette etter en modell, var alle de fine ansiktene skjult bak ett eller annet canon-kamera. (Eller nikon da, når Sigrid for en gangs skyld var mer ivrig med å fotografere enn å posere.) Heldigvis greide ikke Oda sitt fine hår å gjemme seg, da. misunnelse til tusen på det håret.

HELDIGVIS hadde ikke Lina med seg kamera. Jeg fikk tatt mange av linafinas potensielle nye profilbilder, tihi. Du er nydelig! (bare si ifra dersom du vil jeg skal sende noen, har maange redigerte på lager!)

Av og til måtte min kjærestes lillebror få hvile litt. Med andre ord la nydelige Siv fra seg sin kjære 450d og var så snill og lot meg få ta noen bilder av henne. hun er fin.

say no more. eller joo, teit lysse på bloggen hennes her, forresten!!!!!!!!!!!!!1111 hun er awesome, hun skriver superbra, hun er helt rå på bass og hun er generelt flink.

Alt i alt resulterte dette i mange tusen bilder og fine minner. Vi hadde til og med en liten photoshoot i bjørkeskogen, tihi. Men dere får ikke se så mange bilder derifra, må ha godkjenning fra modellen først. Derimot har jeg bare redigert noen bilder fra turen her, og regner egentlig med disse bildene er OK for dere det gjelder. Er for lat til å spørre om tillatelse nå, siden dere probably ligger og sover søtt i en goood, myk seng....... (jeg ble vekt av lillesøster, nabojentene OG telefonen. har herved gitt opp søvn.) Men om dere i ettertid ser noe dere absolutt vil ha vekk no matter what, let me know! men dere er søte altså. lover dere

 

ps; part two avhenger av hvor mange bilder jeg gidder å redigere. og hvor mange jeg får legge ut, og hvor mange som er interessante.. ehe. så vet ikke når eller om det publiseres. skal også på et aldri så lite foto-oppdrag i dag, hahaha. vi får se hvordan deeet går. heihå!

8 kommentarer

fine bilder :D

Celina

04.06.2011 kl.14:05

awwiii. hørtes dødskoselig ut!

og den brua minte meg av en eller annen grunn om den brua i dirty dancing, hvor baby øver på dansetrinnene sine mens hun venter på johnny.

SOLVEIG

04.06.2011 kl.14:15

Nå fikk jeg skikkelig hyttesavn... Åå, så koselig dere må ha hatt det! Hih

Stylenerd

04.06.2011 kl.14:19

det var en fin fin hyttetur! :D <3

Lina

04.06.2011 kl.15:07

ahahhaa! <3

Marita

04.06.2011 kl.18:54

Åååå... nydelige bilder! Du er så flink :D

Synne

04.06.2011 kl.19:14

superfine bilder fra en superfin tur, hihi. hjertee

Hilde

04.06.2011 kl.22:20

Hvordan får du så fint design, er det en plass du har funnet koder eller noe sånt ? :)

Skriv en ny kommentar

hits