tankespinn

jeg har det så altfor bra for tiden. så bra at jeg bare venter på at noe mindre bra skal dukke opp rundt en av disse brå svingene uten forvarsel. en uant hendelse som kommer til å ødelegge, eller såre. dette er jo bare for bra. jeg har det fint. jo, faktisk, bedre enn fint. jeg har det helt himla superbra for tiden. 

jeg antar at det er kombinasjonen av late dager på skolen, glade mennesker rundt meg, klodens snilleste kjæreste og verdens beste venner, sol, lukten av blomster og trær og fin musikk som er årsaken bak dette.

jeg føler meg heldig. av og til stopper jeg opp og lurer på hva jeg har gjort for å fortjene alt dette. jeg har jo ikke på noen som helst måte gjort meg fortjent til dette, har jeg? 


modell: storesøster siri

det er nettopp derfor jeg prøver å gjøre så mye ut av det som overhode mulig. få mest mulig ut av dagene, stadig prøve nye ting. ting som kanskje ikke er så vanlige, ting som folk kanskje ikke forventer av meg. jeg har litt hemmelighetsfullt sett gjennom fasadene til folk og funnet tvil. de tror ikke jeg kan greie det, de har ikke troen på meg. det har gjort veldig vondt. men det er i disse stundene det har vært så himla godt å bare gi blanke faen i disse folka, og gå mot strømmen. drite i dem. vende ansiktet mot hverdagslykken jeg for tiden har, som er så mye bedre enn det tøvet.

jeg kan med hånden på hjertet love at jeg skal gjøre over gjennomsnittet mye ut av livet mitt. jeg skal se verden, oppleve alle verdens hjørner. jeg skal oppdage skatter ved livet. jeg velger å tro at jeg ikke er kommet til verden for å gå på skole i typ tjue år, jobbe i samme yrket, med samme arbeidsoppgaven, på samme sted dobbelt så lenge som tiden på skolebenken, og råtne på et gamlehjem sammen med andre brune poteter, myke agurker og halvspiste gulrøtter. 

det er nettopp dét jeg tror er viktig - å finne lykken med livet. ikke gro fast i ei bygd på nordmøre og bekymre deg over alle regningene som skal betales og at det er meldt en skikkelig regnskur på langtidsvarselet hos yr (altså, for de som ikke skjønner det er dette likevel ikke en oppfordring til å velkomme inkasso når som helst. betal regningene, for all del. bare ikke bekymre deg for mye)

men hei, må gå. har et eventyrlig liv og en god natts søvn som venter på meg.

15 kommentarer

Benedikte

12.06.2011 kl.10:05

fin tekst! det er sant som du skriver :)

Lina

12.06.2011 kl.10:27

du har absolutt fortjent det, jenta mi ;* Sitter på toget på vei hjem nå, og det er HIMLA fint vær på sørlandet. Har vært pissvær hele helga, men når jeg DRAR, da er sørlandet glad, for da blir været fint :]

Lina

12.06.2011 kl.10:31

ups, er Oslo på sørlandet?

anna marita

12.06.2011 kl.12:31

åh, det var fint. så flink du er til å skrive!

Silje Louise

12.06.2011 kl.13:41

Kjempefint innlegg! Jeg tenker det samme som deg, jeg vil oppleve mye! Jeg vil reise rundt med kameraet rundt halsen og bare leve livet! Men så var det penger da...

J A R I N A » foto

12.06.2011 kl.16:57

Svar: Ja, vem längtar inte efter sommaren? Men det är härligt att den äntligen är här! :)

Stine

12.06.2011 kl.20:05

så fin blogg du har :O)

mylifeandexperience

12.06.2011 kl.20:12

Bra skrevet =) Kjenner meg igjen i masse av det du sier. Er også ute etter å finne lykken selv om jeg kanskje ikke altid prøver like godt, men det skal jeg bruke mye mer tid på i fremtiden =)

celine7

12.06.2011 kl.20:14

Å, nydelig tekst det gjør meg glad og høre det du skriver!

- hadde satt pris på en kommentar tilbake :)<3

kinam

12.06.2011 kl.20:16

jeg vil bare dele dette verset med deg fra bibelen:

For I know the plans I have for you,? declares the LORD, ?plans to prosper you and not to harm you, plans to give you hope and a future. 12 Then you will call on me and come and pray to me, and I will listen to you. 13 You will seek me and find me when you seek me with all your heart.

klem kinam

idaainusa

13.06.2011 kl.13:56

Bra skrevet! :)

Oda

13.06.2011 kl.22:52

Så bra du har det fint :) Jeg mener at de fleste fortjener å ha det bra i perioder, uten å måtte gjøre seg fortjent til det :)

maria

13.06.2011 kl.23:32

hjerte til deg, fordi du er så fin og fordi du skriver så bra
snyggt! :)

Skriv en ny kommentar

hits