those i'm gonna miss

Åh. I det siste har jeg tenkt, sånn.. veldigveldig mye. Jeg tenker på utvekslinga - alt det spennende jeg er så heldig å få oppleve, og samtidig de negative sidene ved det, naturligvis. Tirsdag var det siste skoledag på Surnadal Videregående på et år og to måneder for min del, og jeg var nødt til å ta farvel med skolen og mange av folka allerede da. At jeg gruer meg en del til å være borte fra dem er en ærlig sak. Jeg tør påstå at klassen vår er langt over gjennomsnittlig close. Det faktum at hele åtte fra klassen vår reiser til forskjellige deler av verden neste år, er egentlig sykt å tenke på.

Jeg har vært ivrig med speilrefleksen de siste skoledagene, enkelt og greit fordi jeg vil ha noe å se tilbake på. Jeg vil huske hvordan dagene vi hadde sammen var, hva vi gjorde sammen og hvem jeg i det hele tatt hang sammen med. Har tenkt å lage en scrapbook av det i sommer. Likevel ønsker jeg ikke å se tilbake på disse bildene for ofte i løpet av utvekslingsåret mitt i USA, nettopp fordi jeg vet hvor glad jeg er i alt hjemme og hvor stor lengsel det kan skape.

Jeg kommer til å savne så mangt, men selvfølgelig er det noen personer jeg kommer til å savne ekstra mye. Naturligvis kommer jeg til å savne Erlend så mye at jeg har lyst til å sette meg på første fly hjem sikkert to, fire eller tjue ganger i løpet av de ti månedene jeg skal tilbringe en halv verden borte fra ham. Jeg kommer til å dø innvendig, herregud.

Så har vi de fire aller besteste: Lina, Siv, Oda og Sigrid. Vi har allerede rukket å snakke mye om dette med neste år, og helt ærlig tror jeg det er lettere for alle siden alle kommer til å bo spredt. Lina og Sigrid i England, Siv i Kristiansund, og Oda og jeg i USA. Vi er alle så gode venner at vi ikke på noen som helst måte tror vi kommer til å vokse fra hverandre, slik mange i samme situasjon er redde for.

æh, blir jo bare overemosjonell av å skrive om det her. Legger ut noen bilder fra den siste tiden istedenfor, jeg:

 


Snille, gode, supre Erik - gla'i! ♥


too cool for school - ola og erlend, haha. -----------------> mah maaan ♥


Erlend og Even, best ♥


Hele 1ST på tur mandag, herlig gjeng + erlend, brage, anna, roger, edvard, oda, kåre, ola

men hei, nå har pc'n klikka fullstendig fordi jeg lasta ned og installerte alle tilleggspakkene av the sims 3........ ups! Kan ikke åpne et eneste program foruten chrome, fordi pc'n automatisk vil åpne ALLE program i sims 3. ERLEND. HJELP. NÅ.

4 kommentarer

Lina

23.06.2011 kl.18:57

aaaw <3

Sofie i Arkansas, USA

24.06.2011 kl.00:17

sv; offf, ja skal bli fælt så måtte si hade til dem, kommer å savne dem syyyykt mye :D men tenk hvor godt det skal bli å se dem igjen etter 10 månder :D

Sigrid

24.06.2011 kl.00:25

ååh. savnet blir stooort!

♥eline ørbeck

24.06.2011 kl.11:38

sv; så einig! ihi

Skriv en ny kommentar

hits