newsflash

Herregud - takk. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg har sagt jeg skal skjerpe meg med denne såkalte bloggingen, men nå får jeg virkelig lyst til å gjennomføre det. big time.

For å si det sånn så er jeg en person som bryr meg nada om statistikk, men nå får jeg likevel et snev av dårlig samvittighet når jeg ser at jeg faktisk har et to-sifret (!!! liksom) antall daglige lesere og jeg ikke gidder å bry meg i det hele tatt med å oppdatere et par uker i ny og ne. 

SÅ HEI, NEWSFLASH!!!1!11! JEG LEVER OG ERLEND HAR FIKSA DATA'N MIN :)) verden er komplett igjen

Veeel, for å oppsumere det hele kort og greit: disse to fraværende ukene har vært så og si perfekte. Jeg har skrevet ut godt over 100 bilder på fotopapir, som har resultert i en stooor bildevegg (vel, egentlig to) på rommet mitt. De få dagene med superfint vær har blitt utnyttet til det maksimale, og jeg har tilbragt fire dager i Trondheim sammen med kjæresten. Der var vi på 3D-kino, spiste jordbær og smeltet sjokolade, gikk rundt omkring i byen, kjøpte oss smoothie på choco boco og levde det gode livet (hvis man ser bort ifra at vi var vitner til denne brannen, da).En annen ting jeg har prestert siden sist, er å få en strikkepinne stukket langt inni foten.. Ante ikke at det befant seg strikkepinner på gulvet på rommet mitt engang, jeg. Det er liksom litt... ulogisk, for å si det sånn. Men det gikk greit, og fem minutter senere satt jeg i frisørstolen. sådeet.

Skal prøve å komme tilbake sterkere, føler for å dele nye bilder og tanker istedet for å poste bilder fra ulike fotoseanser for mange måneder tilbake. Har blant annet litt å vise dere fra en tredagers hyttetur sammen med Erlend og familien hans. Kom akkurat hjem fordi jeg skal på jobb i morgen, men kunne lett vært der noen dager til. Superkoselig! 

Vel, nok snikksnakk. Kommer et innlegg i morgen, lover. Skal ikke være så mye tekst, though. (kanskje, hehe)

2 kommentarer

Stine-Marie

18.07.2011 kl.01:12

fin blogg :)

maria

25.07.2011 kl.01:34

designet ditt er fantastisk nå. elsker de runde flotte bildene på siden

Skriv en ny kommentar

hits