update #1 - bøfjorden

Haha, skrev et innlegg om hele turen tidligere, men det ble aaltfor langt. Visste det var tatt en del bilder, men trodde virkelig ikke det skulle være et så stort utvalg som det egentlig var! Derfor er jeg nødt til å dele opp hele greia i tre deler. Fant ut at det var like greit, siden det ville vært for mye å fordøye i et jafs. Jeg er nemlig flink til å presse inn unødvendig mye i ett innlegg når jeg først blogger. heihå, her er første del - litt av naturen rundt hytta. weee. very interesting indeed

Torsdag ankom jeg for første gang den megafine hytta til kjærestens familie, og det første som møtte meg var denne utsikten:

Dette er utsikten fra spisestua/kjøkkenet. Der er det en vegg som jeg nesten ikke tør kalle en vegg, hihi. Dette grunnet at hele veggen er dekt med diigre vinduer. Man får på en måte den frihetsfølelsen man får av å være ute, deilig!Veien man ser her, går mot Bøklep. Erlend, Brutus og jeg gikk oss tur dit en kveld også, og da fikk vi tatt maaasse bilder som kommer i morgen :-) Synes selv det var på denne gåturen vi fikk de fineste bildene fra hele hytteturen.


Solnedgang i retning Kristiansund og omegn i går kveld, altsåå lørdag. Var ikke sammenlignbart med fredagens solnedgang, meen da var ikke kameraet med, dessverre.. Irriterer meg fremdeles! Får trøste meg med at objektivet mitt ikke er til å landskapsbilder med, likevel.

Ok, jeg ser selv hvor sykt kjedelig dette innlegget ble, haha. Men det er mest for min egen del, så jeg kan se tilbake på det senere. :) Del to og tre vil jeg tro er mye mer interessante for dere, hihi. Ikke forlat meg helt, da.

Én kommentar

Stine-Marie

18.07.2011 kl.01:15

Må bare kommentere en gang til: det siste bildet var kjempe fint !! Elsker solnedganger :D

Skriv en ny kommentar

hits