litt utvekslingssnakk

Har ikke kommet særlig mye lengre i prosessen siden sist, men tenkte å oppdatere om det lille som faktisk har skjedd.

Nummer én (og som jeg glemte å nevne i tidligere innlegg.. huff): Oda har fått vertsfamilie i Wisconsin! Kom ikke som noe sjokk, da. For en liten stund siden la en dame fra en liten by som heter Boscobel henne til som venn på Facebook. Jeg masa på henne om at hun måtte spørre denne dama hvem hun var, fordi hun hadde ikke hørt noe ifra Explorius. Så viste det seg at våre antakelser stemte! JIPPI

Nummer to: Jeg holdt på å rive håret av meg i frustrasjon da jeg sendte mail til Leonie, den norske kontaktpersonen min. Alle andre er enten ferdig med visumsøknaden eller er godt igang med den - og her sitter jeg, Olav, Edvard og alle andre fra World Heritage og har ikke mottatt DS-2019 enda, som er et dokument som er nødvendig for å kunne søke om visum.


random bilde fordi jeg hater innlegg uten bilder ok

Så, en dag eller to senere, sender Leonie ut en felles mail til alle som reiser med World Heritage og ASSE. Her forteller hun at disse to underorganisasjonene har, i motsetning til de andre organisasjonene Explorius jobber med, en avtale med US Department of State om at DS-2019 først vil bli utstedt etter at plasseringen er 100% i boks. Og så har kun én (EN!!! ffs) person fra Norge med World Heritage som underorganisasjon fått vertsfamilie og skoleplass. Av flere grunner er det for min del ikke akkurat bare bare å dra til Oslo på ambassadebesøk heller, så nå håper jeg at jeg snart får plassering sånn at jeg får kommet litt igang. Føler jeg står fast i prosessen.. 

Men herregud - Christina drar jo snart! Hun forlater kjære Norge 2. august, altså er hun i USA om to uker. HELT SYKT. 

6 kommentarer

LENE

21.07.2011 kl.13:22

ååh, jeg har heller ikke fått familie! begynner å bli så innmari utålmodig nå. men jeg har heldigvis fått søkt om visum jeg da, skal på ambassaden om en uke.

Stine

21.07.2011 kl.13:33

Åhh.. så gøy :) Har sykt lyst til usa og studere..!

Emilie♡

21.07.2011 kl.14:10

Herreguuuud så GØY!! :) Jeg vill også til usa!
oii så gøøøy!! : DD

Sofie i Cali

21.07.2011 kl.18:43

Jeg føler med deg! Sikker på at du får versfamilie snart ;)

Nå virker det som alt er i boks til med, fikk visumet i posten i dag og drar om 10 dager :D

photomarita

21.07.2011 kl.21:02

Uff, høres ganske frustrerende ut. Håper det ordner seg! Nydelig bilde forresten :)

Skriv en ny kommentar

hits