breakfast

god morgen! (tror aldri jeg har skrevet et god morgen-innlegg i hele mitt liv, men en gang må vel være den første, right? endelig kan jeg krysse av en ting til fra listen over ting jeg skal gjøre før jeg dør. jippi.)  

i natt har jeg sovet ganske lite. satt oppe til langt på natt og tenkte på utvekslinga, design, hvordan avskjedsfesten kommer til å bli, fine folk som skriver altfor lite på sine inspirerende blogger, musikk og freia melkesjokolade. såklart. 

jeg tenkte på hvor lyst jeg har til å ta fine bilder av alle typer mennesker. oldeforeldre, tantebarn, tenåringer og førtiåringer. jeg tenkte på at jeg skulle ønske alle var superivrige med å bli fotograferte. eller.. ikke hundre prosent kamerasky, i det minste. jeg tenkte på hvor fine bildene blir når man tar øyeblikksbilder av noen uten at de bryr seg eller legger merke til det. når bildet ikke viser at personene tenker på at de blir fotograferte. ekte bilder. åh, det er fint, det. 

ellers så tenkte jeg (faktisk) også på andre godsaker enn himmelsk melkesjokolade. jeg tenkte på jordbær, vaniljeis, pannekaker med nyrørt blåbærsylte. jeg sovnet klokka tre ved tanken på sommerdager med sydentemperaturer, lykken av å "fange lyset" med kameraet. 

fint, fint, fint.4 kommentarer

så godt ut!!!

martinatorrissens

22.07.2011 kl.13:51

Tusen takk! :) de tre er mine favoritter også

♥Helén

22.07.2011 kl.16:01

NAM bringebær ! :)

Lotta Salbuvik Jessen

23.07.2011 kl.02:56

likte veldig godt designet ditt, må jeg bare si!

Skriv en ny kommentar

hits