åtte hemmeligheter

+ jeg sitter på stua i mørket, musestille. unngår den minste lyd, da mamma vil bli bekymret for døgnrytmen min (noe hun egentlig har grunn til å være).

+ jeg forbereder en avskjedsgave til en av mine besteste venninner. at hun forlater lille surnadal på fredag til fordel for tre eventyrlige dager i new york og et ti måneders eventyr i en liten by i wisconsin er helt sykt. 

+ når jeg var fem år, var jeg mørkeredd. da løp jeg ned trappa om jeg turte, og la meg godt tilrette mellom mamma og pappa, eller i fotenden i senga. når jeg var ti, var jeg liksom ikke mørkeredd (selvsagt bare tull). når jeg var tolv, ble jeg vettskremt midt på natta og ringte storesøster som lå og sov nede i kjelleren, så hun kom og tørket vekk tårene og sov på madrass på rommet mitt. uansett hva hun sa og til tross for at jeg skulle ha vokset av meg den verste redselen, var jeg overbevist om at det var en levende bamse eller en skummel mann med kniv opp for å ta meg. (altså; tolv år og redd for levende bamser. lenge leve normalitet (if that's even a word)).

foto: privat såklart, modeller: (fra venstre) canon, oda

+ jeg har ikke tatt noen bilder siden sist. æsj.

+ jeg er fremdeles biiiittelitt mørkredd. så det faktum at jeg sitter her omringet av svarte natta frivillig, er egentlig ganske selvmotsigende.

+ jeg er innerst inne veldigheltsupermaksutålmodig angående plassering nå. folk har begynt å dratt, delt sine opplevelser av starten på utvekslingsåret sitt - jeg vil også begynne nå!!

+ jeg er likevel litt redd for hva som venter meg fremover. mest på grunn av de jeg er så glad i

+ jeg kommer til å sitte våken hele natta, redigere bilder og skrive handleliste til det siste jeg må få tak i til avskjedsgaven. hilsen selverklært natterangler.

5 kommentarer

Caroline

01.08.2011 kl.03:47

Ser vi har mye til felles, hihi.. Har blitt helt forelsket i bloggen din, jeg. Her skal jeg følge med. :-)

maria

01.08.2011 kl.04:22

jeg er oppe midt på natten jeg òg og mamma har god grunn til å være bekymret over døgnrytmen min, men det vet hun ikke

julie

01.08.2011 kl.09:19

jeg skal inrømme at jeg mest sannsynlig er 10 ganger reddere for edderkopper enn du var for mørket da du var fem. og greit, mange er redde for edderkopper altså. men jeg er på gråten (bokstavelig talt) hver gang jeg finner en på rommet mitt. og dette fenomenet gjentas.........vel. omtrent hver dag. sånn er det å bo i første etasje i utkanten av skog.

må forresten påpeke at jeg liker godt at du skriver parenteser <3<3<3 jeg elsker parenteser. spesielt overbruk av parenteser. og parenteser i parenteser (HEHE parentesception). ok nå ble bare ordet overbrukt og rart. UANSETT. jeg liker bloggen din. så vet vi det.

♥ Anna ♥

01.08.2011 kl.10:21

Kjempefin blogg du har!

-Anna-

julianesofie faktisk

03.08.2011 kl.00:50

haha, du er så søt!

Skriv en ny kommentar

hits