siden sist

+ å blogge er ikke noe jeg har førsteprioritert, akkurat

+ jeg har en uvisst lang sommerferie, kanskje den til og med kan betegnes som høstferie om den fremdeles eksisterer når september kommer (hvilket ikke er usannsynlig)

+ jeg har faktisk... filmet... og redigert.... en video som jeg tenkte å poste her. (!!!!!!) dette gjorde jeg faktisk for over en uke siden. det er bare det at flickr har teite opplastningsregler, vimeo fikk dårlig kvalitet og youtube er supertreigt. så jeg har bare ikke gidda enda. men det blir :-))

+ jeg har stengt meg totalt ut fra den teknologiske omverdenen. altså da alt som heter facebook, blogg (hehe surprise), mobil ooog sånn ca resten. altsåååå har jeg nesten bare vært på tumblr og hotmail. stolt

+ hytta har blitt besøkt sammen med kjæresten og familien

+ mange tanker har tatt veien til oda og christina, og hvordan mitt eget år i usa kommer til å bli

+ jeg har sett en del gode og en del dårlige filmer

+ jeg har vært veldig frustrert på utvekslingsorganisasjonen min, men håper det endrer seg snart

+ åh, angående tumblr. jeg har fått dilla igjen, i tilfelle det var sagt (/skrevet) litt uklart. jeg har fått veldig mye inspirasjon derfra i det siste. jeg mangler bare frivillige modeller (lillesøster én og to har blitt bestukket litt for mange ganger) pluss ok vær med godt lys.

+ jeg er superstressa nå fordi blogg.no kommer til å være nede fra 02.00 og utover i natt. må skrive fort wæææh (ja, jeg bruker veldig lang tid på hvert enkelt blogginnlegg)

+ en ny liste har funnet sin plass på spotifybrukeren min. jeg organiserte den da jeg lå alene og forlatt. på en madrass på gulvet. på mitt eget soverom. i fosterstilling. slet med å få sove i over tre timer. av og til hater jeg tanken på å reise bort fra alt, og ikke minst alle

+ når jeg tenker meg om, er det egentlig to lister. den andre har jeg kun norsk musikk på, for å vise folk i usa at vi nordmenn også duger til noe!!!!1 nettopp derfor er listen overfylt av oral bee-sanger (youtube it). eller ikke. noen forslag til hva jeg kan ha på listen? dere finner den heeer

+ minnekortet til canon er altfor tomt

+ har jeg gjort noe hemmeliiiiig, hihi (dere får kanskje vite om det om noen måneder. aka en god stund til (hehe nysgjerrige nå eller???))

+ jeg tror det er på tide å velge helt irrelevante bilder og sånt til dette inspirerende og meget innholdsrike innlegget. god natt.

7 kommentarer

Nina

18.08.2011 kl.01:46

Jeg har også en sånn "vis amerikanere hva norsk musikk er"-spilleliste, og selv om vi har veldig mange av de samme sangene på fikk jeg mye inspirasjon til sanger som må legges til min egen!:)

ragnhild

18.08.2011 kl.13:17

åh, så gøy! tusen takk for fin kommentar! :) selvfølgelig skal du få en plass på linklisten min også! :D

liker bildene dine også!! :)

kristin

18.08.2011 kl.13:40

Nina: åh, du har ikke tilfeldigvis linken til den listen (om du bruker spotify, da)?

kristin

18.08.2011 kl.13:42

ragnhild: ihi, selv takk! det var slettes ikke et hint om at du skulle linke meg, MEN jeg setter såklart pris på det :)) hihi, takktakktakk!

julianesofie

20.08.2011 kl.21:44

hvorfor er du ikke i usa nå? :o <3

malin

21.08.2011 kl.19:51

hva heter du på tumblr? :)

kristin

21.08.2011 kl.20:44

malin: tumblrbloggen min er www.chocolateplease.tumblr.com :-) følger din nå!

Skriv en ny kommentar

hits