min amerikanske vertsfamilie

I åttetiden mandag kveld fikk jeg en telefon fra Leonie, den norske kontaktpersonen min. Jeg hadde fått vertsfamilie! Endelig var det min tur, etter snart åtte måneder med ingenting annet enn venting. Tenker å svare på faq's angående plasseringen min i dette innlegget!

Hvor har du fått plassering?
Jeg skal bo i en bitteliten by som heter Fair Play i staten Missouri. Selv om hjembygda Surnadal ikke er så veldig stor med sine 6 000 innbyggere, er populasjonen likevel omtrent femten ganger større enn i min nye hjemby med kun litt over 400 innbyggere. Hvordan er vertsfamilien din?
Jeg har fått et veldig godt inntrykk av vertsfamilien min så langt! Jeg skal bo under samme tak som vertsfar Kelly (39), vertsmor Rebecca (37), vertsbrødrene Brody (16) og Koda (7), og vertssøster Shanteal (13). Kelly er bus driver og Becky er Yearbook Advisor på skolen. De har tre hester, en hund og en katt. På fritiden liker de horseback riding, camping, fishing, hiking, movies, family nights, video games, canoeing oog amusement parks. Gleder meg utrolig mye til å bli bedre kjent med dem! 

Kan du fortelle litt om skolen din?
Home of the Hornets! hihi. Det er omtrent 100 elever totalt. Skolen min har allerede begynt, noe som betyr at det er litt hastverk med å få meg avgårde. Jeg troor jeg får bli senior på skolen min, men det er ikke hundre prosent sikkert enda. Jeg vet ikke så mye om hva skolen har å tilby av fag og aktiviteter enda, men jeg har sendt en melding til vertsmor med en del spørsmål angående skolen. Så vi får se!

Skal du være med på noen skoleaktiviteter?
Dersom jeg får muligheten til det, har jeg faktisk lyst til å prøve meg på cheerleading og yearbook club. Vet ikke om de har noe dans- eller fototilbud på fritiden i byen, troor egentlig ikke det. Men hvis de har det skal jeg i alle fall slenge meg på der også, hihi.

Hvilken avreise- og hjemreisedato har du fått? 
Foreløpig har jeg ikke fått en konkret dato, for først må jeg få visumet mitt godkjent. Da må jeg fullføre søknaden på nettet uten én eneste feil, og deretter på intervju på den amerikanske ambassaden i Oslo. Jeg regner med å dra til Oslo i helga/på starten av neste uke, og reise nedover til USA mot slutten samme uke. 
Jeg tror jeg får en ganske tidlig hjemreise og nok en lang sommerferie, ihi. Skolen min slutter nemlig 18. mai til våren. Tjohei!

Skal du være med på Soft Landing Camp i New York?
Som tidligere sagt har skolen min startet, og derfor vil jeg ikke kunne være med på Soft Landing Camp i New York - noe jeg egentlig hadde sett veldig frem til. Men New York kan besøkes senere! Som erstatning får jeg en viss pengesum av Explorius som jeg kan legge i en av de arrangerte turene World Heritage/ASSE steller i stand i løpet av året - jeg har skrevet mer om disse turene her. Det skal jeg absolutt benytte meg av!

Dersom noen har flere spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan! :-)

6 kommentarer

Laura

24.08.2011 kl.15:31

Heldiggris! Skal på språkreise derimot, til neste år med EF. Action fashion. :D Gleder meg.

J a s i s

24.08.2011 kl.15:34

Godt svart :)

Lina

24.08.2011 kl.16:53

åååh, takk snuppa! kjenne d kitta litt i maganj no! kjæm t å savn dåkkår gælle aljfalj <3

maria

25.08.2011 kl.20:43

åå høres bra bra bra ut!

Johanne

27.08.2011 kl.15:28

Så utrulig spanande, vert gøy å følge med :)

julianesofie ♥

27.08.2011 kl.22:41

sykt bra det ordna seg, snupp! :-) <3

Skriv en ny kommentar

hits