snart

+ snart må jeg bli litt flinkere til å blogge

+ snart kommer sigrid frem til england for å starte sitt fantastiske og uforglemmelige år

+ snart skal jeg til legen for å bekrefte eller avkrefte om jeg har vært så uheldig å få kyssesyken

+ snart flytter jeg til fair play for å starte mitt uforglemmelige år+ snart skal jeg tilbringe min siste dag her i norge

+ snart skal jeg snakke med oda og lina på skype. og sigrid når hun kommer frem, selvfølgelig. basta

+ snart må jeg si "sees neste år" til verdens beste menneske

+ snart må jeg få ut finger'n og gjøre ferdig ALT som har med forberedelser å gjøre - altså pakking, ordne papirer, et par små gaver og så videre

+ må jeg ta litt flere bilder

5 kommentarer

maria

01.09.2011 kl.14:21

fine bilder, som alltid!

jeg hadde kyssesyken i februar uten at jeg visste det, og den 'henger igjen' (som legen sier) enda. jeg har aldri vært så dårlig og hatt så mye fravær som jeg har nå, det er grusomt.

Johanne

01.09.2011 kl.15:44

Så sjukt spanande og sjukt skummelt på ein gong. Mest spanande igrunn, å seie "sjåast til neste år" meiner eg. Og så kryssar eg fingrane for null kyssesyke.

kristin

01.09.2011 kl.20:09

maria: åh, så kjipt.. jeg håper jeg blir kvitt det 100%, og ganske fort (snakker da et par måneder... bah) sånn at jeg kan bli med på dance team når jeg kommer til usa. krysser fingrene!

kristin

01.09.2011 kl.20:13

Johanne: ja, må vel igrunn si meg enig der. men er litt ubehagelig å ikke vite overhode hva som kommer til å skje det neste året - både her hjemme og i usa.

åh. prøveresultatene viste at jeg hadde kyssesyken. bah

maria

02.09.2011 kl.23:02

å kjedelig.. men du er igrunn 'heldig' som fikk vite det nå når du har det, for da blir du fortere frisk! jeg krysser fingrene for at du blir fort fort fort frisk slik at du kan danse masse i usa! åh jeg er så spent på dine vegne, tihi.

Skriv en ny kommentar

hits