change in plans

En liten oppdatering angående utvekslinga (bildeløst innlegg fordi jeg er ikke er på egen PC, beklager):

Torsdag ringte Barbara fra Explorius meg for å spørre litt om ambassadebesøket mitt, og fortalte meg at om jeg ikke fikk det i posten i dag, så kunne jeg ikke reise på tirsdag likevel. Heldigvis mottok jeg pass og visum som jeg håpet på, og sendte mail til Explorius - og svaret jeg fikk var ikke heelt hva jeg hadde håpet på. Nok en gang ble jeg ganske skuffet over World Heritage. De mener nemlig det ble for kort varsel likevel, og ville ikke la meg reise på tirsdag. Som et lite plaster på såret har Explorius fått ordnet det sånn at jeg får dra på Soft Landing Camp i New York likevel - noe jeg setter veldig stor pris på. Jeg reiser fra Gardermoen om nøyaktig seks dager - fredag 9. september - men må reise etter kun to dager, altså før campen er fullført. Grunnen til dette er fordi jeg skal ankomme vertsfamilien søndag 11. september. 

Så - da reiser jeg altså 9. september fra Gardermoen til New York. For å være helt ærlig, har jeg litt blanda følelser rundt det. Jeg var innstilt på å reise på tirsdag (uten Soft Landing Camp i New York - for tidligere har Explorius sagt at det var uaktuelt uansett), så nå har jeg blitt kjent med to-tre jenter som også skulle reise da. Og nå vet jeg ikke om en eneste person som skal på Soft Landing, hahaha. Vel, kan jo bli spennende å være helt loner også! Neida, satser på at det ordner seg. Det er jo tross alt New York, det bare bli bra!

5 kommentarer

oneblogoneworld by Ida

03.09.2011 kl.14:42

Går nok bra! Blir spennende :-)

Hannah Sandberg

03.09.2011 kl.14:45

Lykke til! :)

Andrea

03.09.2011 kl.17:15

Jeg fikk også utsatt avreisen! Skulle egentlig dratt igår på SLC og kommet frem til stedet på mandag og startet på skolen på tirsdag, men istedet så må jeg komme 3 dager etter på skolen og dra til NY på tirsdag istedet :) menmen! Vet heller ingen som drar med meg på tirsdag, haha forever alone!!

Sunniva

03.09.2011 kl.18:23

jeg har en venninne som var på camp i usa, og hun sa at alle der var kjempe hyggelige og jeg tror du får masse venner med en gang, to supre dager i New York og en fantastisk utveksling. Synes alle drar rundt omkring i hele verden, mens jeg sitter igjen i norge og er så misunnelig !

Siv

03.09.2011 kl.22:35

Du må ha d hælt fantastisk! New York liksom. Karr lenje ha du kje venjta på d.. :D

<3

Skriv en ny kommentar

hits