kjære dagbok

i forbindelse med utvekslingsåret mitt har jeg begynt å skrive dagbok igjen. kun når jeg føler for det. jeg skriver for det meste ned tanker og følelser, litt om hendelser og en del tegninger og lister over forskjellige ting er også med (såklart). den er enda fullere enn hva som vises på gif'en under her nå, men tok bildene for et par dager siden, så alt ble ikke med.

så, budskapet mitt er: kjøp deg dagbok. en fin, litt pyntet en, eller en helt enkel og svart en fra nille som minst er like fin. skriv opp alt du har på hjertet. skriv om forelskelser, skuffelser, et dikt eller lister eller om en drøm du hadde. skriv det ned.

(forresten. jeg er uten pc (!!!!!!!!!!!). min tok natta og dama  på expert lovte (nesten) at jeg skulle få ny gratis idag siden jeg har kjøpt sånn superforsikring på den. MEN, nå fikk jeg en tekstmelding om at det tar EN UKE før jeg får vite noe mer. ergo har jeg ikke pc når jeg kommer til usa. men jeg har ei plan da, så håper at den går som den skal, slik at jeg får blogget om new york og sånt (bare 3 dager igjen!!))

4 kommentarer

martinegrkfoto

06.09.2011 kl.15:29

Så utrolig stilig lagd =) Du er flink !

hanne kroken

06.09.2011 kl.16:08

så kjipt å ikke ha data når man skal reise så langt da.. håper alt ordner seg!:-)

06.09.2011 kl.16:22

Åhh, så flink du er! Jeg klarer nemlig bare å skrive i noen dager før jeg gir opp...jeg er fliiink.

Johanne

07.09.2011 kl.19:13

Det skal eg gjere! Fakrisk. Det er på tide, har hatt lyst til det sjukt lenge!

Skriv en ny kommentar

hits