hadde jeg bare

hadde jeg bare tenkt på det faktum at jeg mye heller ønsket å investere i et splitter nytt kamera fremfor en iphone jeg kanskje kunne klart meg uten.

hadde jeg bare hatt en jobb akkurat nå. ok, nå har jeg jo jobb, jeg har bare ikke rukket å begynne enda. men det blir, forhåpentligvis. jeg trenger penger sårt

hadde jeg bare hatt bein nok i nesa til å skifte vertsfamilie når jeg var i usa.

hadde jeg bare bestemt meg for å betale noen ekstra tusenlapper for å velge hvilken high school jeg ville gå på fremfor å ha egen seng den lille uka på hawaii.

hadde jeg bare vært litt mer våken den søndagsmorgenen for en måneds tid tilbake, da jeg i et forsøk på å komme meg ut av senga for å gjøre meg klar til kirka trødde på min kjære acer. babyen min er på sykehuset, stakkars. hadde jeg bare vært litt mer oppmerksom eller ikke lagt den dit i utgangspunktet hadde jeg hatt min egen pc å blogge fra, redigere bilder på, skype med, spille sims på. krysser alle fingrer og tær for at den er tilbake fra reparasjon før italiaturen om elleve dager

hadde jeg bare husket på alle tingene jeg la igjen på soverommet mitt i fair play.

hadde jeg bare vært trøtt akkurat nå så jeg kunne ha trasket til sengs.

hadde jeg bare hatt en skulder å gråte på eller en armkrok å ligge i akkurat nå.

hadde jeg bare vunnet i lotto. eller i det minste andeløpet. men man skal vel ikke forvente annet heller når man ikke gidder å bruke penger for å delta.

hadde jeg bare vært modig nok til å snakke ut med den jeg trenger det å gjøre nettopp det med.

hadde jeg bare hatt noen fine bilder å poste til dette innlegget.

hadde jeg bare øvelseskjørt litt (ok da, mye) mer før jeg dro til usa. da, da kunne jeg hatt lappen dere

hadde jeg bare tatt meg selv i nakken og sendt alle postkortene jeg skrev i new york og på hawaii og sendt dem til for eksempel bestefar. skulle jo gi dem til ham så snart jeg var kommet hjem, men slik ble det jo ikke..

hadde jeg bare vært litt mer motivert til å kode et nytt design for bloggen.

hadde jeg bare husket å lade speilrefleksen min i natt.

hadde jeg bare innsett at et innlegg som dette er sykt pessimistisk og jeg har ingenting å klage over. bortsett fra at jeg vil SKAL ha nytt kamera, da.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits