god morgen

Da har jeg endelig fått snudd litt på døgnet igjen. Siden jeg kom hjem har jeg hatt noen småvansker med det at jeg fremdeles lever litt i USA mentalt sett. Jeg snakker fremdeles daglig med vennene mine der nede, og vi prøver å skype så mye som mulig. Men siden Lance ikke slutter på jobb før klokken har passert midnatt norsk tid kan det by på noen vansker med nettopp døgnrytmen for å si det sånn. Men så må man jo på jobb, så da har jeg ikke så mange andre valg enn å bare stå opp i grunn.

For selvsagt skal jo jeg på jobb den dagen det er finvær og bestekompisen slutter på skolen klokken ti. Selv om det frister mye mer å tilbringe dagen hjemme med mulighet til å være med venner og slappe av i sola, må jeg innrømme at det egentlig ikke gjør meg så mye å dra på jobb. Dette blir min tredje og foreløpig lengste dag i ny jobb, men når man har det så trivelig (og forholdsvis rolig) på jobb og samtidig trenger pengene sårt har man vel egentlig ikke så fryktelig mye å klage på.

Ellers har jeg tatt en del bilder i løpet av de siste dagene, og tenkte å vise dere i alle fall noen av dem. Inntil den tid får dere nyte denne fine og solfylte dagen, og kos dere litt ekstra for meg også!

4 kommentarer

oneblogoneworld by Ida

07.06.2012 kl.14:58

Kos deg på jobb da! :)

kristin

07.06.2012 kl.20:26

oneblogoneworld by Ida: det gjorde jeg vetdu :)

Margrethe

09.06.2012 kl.02:08

Hvor jobber du? :)

kristin

10.06.2012 kl.19:55

Margrethe: intersport :)

Skriv en ny kommentar

hits