tilbake til gode, gamle norge

så skulle jeg akkurat til å legge meg når samvittigheten tok meg. jeg har ikke blogget på ukesvis på grunn av tur til sydligere strøk, null eller veldig dårlig internett og pc på reparasjon. men hei, i går stakk jeg innom expert og imot noen par hundre kroner fikk jeg endelig den kjære babyen min tilbake. 

ellers så var italia veldig fint og flott. det samme var det lille vi fikk oppleve av frankrike. bilder skulle jeg gjerne ha postet i massevis, men så har jeg ikke så veldig stor interesse av å dele alt ned til hver minste detalj samtidig som jeg tviler på at dere har interesse for det, også. for å gi en kort oppsummering så bestod det av kjøring, soling og strand- slash bassengliv på høyt nivå, snapchat, spise italiensk pizza, drikke cola, kveldsturer til fine byer som blant annet portovenere, lucca og pisa. FOR JA DERE, jeg gikk heeeelt til toppen av det skjeve tårnet. trodde sånn by the way jeg skulle dævve. men verdt hver eneste av de femten euroene det kostet oss å slippe opp dit.

illustrasjonsbilde:


if you zee wat i mean lzm

ja. dét skal vel si litt mer enn tusen ord, tenker jeg. nok til at jeg skal la dere hvile øynene litt fra dette veldig interessante og givende blogginnlegget........ men mest så jeg får hvile øynene mine selv. sov godt alle kjære søte små, ikke glem å se under senga før dere legger dere

2 kommentarer

Andrea - Fotobloggeren

04.07.2012 kl.13:18

Jeg hadde aldri turt å gå til toppen!

Line Cecilie Larsen

05.07.2012 kl.23:21

oi, så sinnsykt kult da! søte deg :D

Skriv en ny kommentar

hits