innspill ønskes!

Da har jeg endelig funnet litt tid til å blogge igjen. Dette er ikke akkurat noe jeg har vært så flink på etter at jeg kom hjem fra Italia, men jeg er overfylt med inspirasjon og skrivelyst, så innimellom arbeidsvaktene mine skal jeg nok egentlig få klart å blogget litt nå og da. Til nå har jeg heller prioritert å slappe av alene og det å tilbringe kvalitetstid både med venner og familie fremfor blogging.

Både før og etter ferieturen har jeg fått flere henvendelser via facebook og face to face om at jeg gjerne må blogge mer - og det er kjempemorsomt at folk faktisk tar seg bryet med å sjekke innom hver dag! Det er veldig kjekt å få tilbakemeldinger, både positive og mindre positive. Men det er én ting som setter en liten stopper for motivasjonen min: selv om det fort er et tresifret antall lesere innom bloggen daglig, er det ellers lite kommentarer å få på enkeltinnlegg. Nå skal ikke jeg være en av de bloggerne som maser om kommentarer og oppmerksomhet, men det er så veldig vanskelig for meg når jeg ikke vet hva dere vil ha mer av og ikke her inne. Så folkens, kom med innspill! Mer foto, mer skribleri om utveksling, dagliglivet, mine inspirasjonskilder, photoshop, webdesign - hva?? Alle forslag blir satt stor pris på her, altså. :)Ellers er det én av dere som var flink her om dagen og kom med forslag på noe hun gjerne ville høre litt mer om - det å få amerikansk kjæreste under utvekslingen i USA, og hvordan tiden etter jeg dro hjem har vært. Dette er selvfølgelig noe jeg skal ta meg i nakkeskinnet og skrive om i nærmeste fremtid! Dersom dere har noen spørsmål er dere med andre ord mer enn velkomne til å spørre, og jeg vil prøve å svare etter beste evne. Som takk for hjelpen med å forbedre innholdet på bloggen har jeg store planer om å kommentere de fleste av dere tilbake (der ser dere - jeg skulle vel eeegentlig ikke hatt så mye å sagt selv, heller. vet hvor lett det er å droppe det å legge igjen en kommentar når man er innom!) og, selvfølgelig, gi dere bedre og jevnligere oppdateringer. Takk!

5 kommentarer

Aurora

08.07.2012 kl.02:15

Er veldig glad i blogging om dagliglivet.

Mener og det er spennende med blogging om utvekslingsåret, hva var positivt, hva var negativt?

Hva savner du fra året?

Hva er planen din for resten av livet?Hva vil du studere, hva vil du jobbe som?

Jeg har lest bloggen din helt fra begynnelsen, men er vell egentlig aaaalt for dårlig til å kommentere innleggene dine...

Du er virkelig superflink til å skrive,Kristin! Og jeg mener helt ærlig at skriving er noe du bør satse på!

Nina M

08.07.2012 kl.09:37

Redigering e arti:) å dagliglivet fær oss så ikkje e får møt d kvar vekku.. Ådne tykkje å d e arti å sjå bilde tå tante si<3

kristin

08.07.2012 kl.17:19

Aurora: åh, tusen takk for innspill og ros! jeg skal prøve å sette meg ned å skrive svar relativt raskt :)

kristin

08.07.2012 kl.17:20

Nina M: ja, d ska d bli vættu :) hihi

Margrethe

12.07.2012 kl.15:11

Jeg har utrolig lyst til å høre mer om Web-design og dine erfaringer inne det. Skal selv (forhåpentligvis) bli webdesigner etter endt utdanning, og vil gjerne høre hva du kan lære bort :) Jeg er enda utrolig fersk, haha :)

Skriv en ny kommentar

hits