procrastination much?

Er det noe som karakteriserer meg, er det utsettelser. Jeg finner praktisk talt tid til alt før jeg rett og slett ikke har noe valg lenger. Har jeg noe ugjort, er sannsynligheten mye større for at jeg ser en hel sesong med frustrerte fruer, rydder og vasker huset rundt, klatrer til topps av et fjell eller nistirrer på kongelig bryllup på nrk før jeg i det hele tatt tenker på å få unna den dårlige samvittigheten som konstant får meg til å gå med skuldrene hevet.

I dag er intet unntak. I stedet for å skrive ferdig siste rest av biologirapporter (som aller helst skulle ha vært ferdig en halv måned før russetiden), bedriver jeg faktisk den dyrebare tiden jeg har fått tildelt fremfor tv-skjermen sammen med mamma og lillesøster 1 og 2. Og helt egentlig interesserer ikke det kongelige bryllupet meg så altfor mye, ehe. Meeen når valget står mellom kjedelig ettermiddagsunderholdning på nrk1 og leksegjøring når man er i fullstendig sommerferiemodus, faller valget uten tvil på kjedelig ettermiddagsunderholdning på nrk1. Likevel har jeg lovet meg selv å skrive ferdig alt som heter biologirapporter så snart dette innlegget er skrevet og publisert, for snart kommer han fine som har vært på fotballkamp, og da blir det mer godterispising enn rapportskriving, skal jeg fortelle dere.  

Over har jeg slengt med et ganske standard portrettbilde jeg tok av fineste Inga Ragnhild utpå senhøsten i fjor. Nå som jeg ikke har et velfungerende 50mm-objektiv lenge sitter jeg stadig og ser gjennom bildearkivet.. Nå spekulerer jeg bare i hvilket objektiv jeg skal kjøpe. Skal jeg kjøpe et av de dyrere objektivene, eller skal jeg heller ta til takke med et av de rimeligere alternativene og gå i anskaffelse av et bedre kamera på kjøpet? Ah, valgets kvaler, folkens.. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits