where to, miss?

som dere kanskje skjønte dersom dere leste det forrige innlegget, er bussturene til og fra skolen (spesielt til skolen klokka halv åtte om morgenen etter omtrentlige seks timer søvn) når jeg virkelig får tenkt. og hva tenker jeg på? joda, nå skal dere høre (og svaret kommer vel til å forbløffe flesteparten av dere): jeg tenker på hvor sykt trøtt jeg er, hvorfor jeg ikke la meg tidligere kvelden (/natten) før, og at i kveld, ja, da skal jeg legge meg tidlig, da. og så tenker jeg på det søte kjæresteparet som sitter tvers over bussen, ansikt til ansikt mot meg, og på hvor glad man ser de er i hverandre, selv om det er grytidlig og ingen av dem egentlig gidder å si noe. jeg tenker på den gamle, skrale dama på åtti som som bringer nostalgien frem i dét hun umiddelbart starter en samtale med han på tyve om gammelt barnetv. de som nettopp har møttes, men prater som om de har vært bestevenner i årevis. 

men mest av alt tenker jeg på fremtiden min. den skumle, fjerne, ukjente, men likevel så pirrende spennende fremtiden. lillesøster på åtte var idag veldig bekymret i og med at enda hun ikke hadde funnet ut hva hun vil bli når hun blir stor. nå har jeg startet mitt første år på universitetet, og likevel har jeg ikke peiling. i stedet for å virkelig tenke på hva jeg vil jobbe med, bruker jeg heller energien min på å finne ut hvilke steder jeg vil gi turistlivet en sjanse, når jeg skal få tid til å reise, hvordan jeg skal få råd, og når jeg vil studere et semester eller to i australia. 

for ja, jeg vil studere utenlands igjen. rettelse; jeg skal studere utenlands igjen! (!!!!) og jeg kjenner meg selv for godt til ikke å vite det at når drømmen først har slått rot i hodet mitt, forsvinner den sannelig ikke før jeg tar meg selv i nakkeskinnet og får gjort noe med det. jeg tar meg selv i å sitte med de samme følelsene som jeg gjorde i tiden før jeg virkelig bestemte meg for å dra til usa. for å oppsummere det hele er det rett og slett et stort kaos av tanker og planer og følelser som ikke helt vet hvor de skal ta veien, meen det blir!


Én kommentar

Iselin

01.09.2013 kl.11:45

Å dæven karr e kjenne me att ti ta innlægge her! E he så sykt løst å studer i utlanje ijænn, å e låg akkurat å tænkt på d sommå så du skræv :p låg stuptrøtj i senja å tænkt å ga inj på hist sine utvekslingsiå å søkje om ka d kåsta osv.. :)

Skriv en ny kommentar

hits