når sant skal sies

når sant skal sies har jeg eeegentlig ikke vært så travel de siste par ukene, selv om jeg egentlig burde ha vært det. jeg har fokusert altfor lite på eksamen (= null og niks) og det hele kommer nok til å bli gjort i en fei, gjerne et par kvelder før innlevering, skal du se. ikke helt ulikt meg, med andre ord. 

når sant skal sies gleder jeg meg helt vilt til jeg sitter men min fremtidige iphone 5s i hendene. men det ser ut til at de apple-folka (eller hvem det nå enn er som styrer disse greiene) ikke viser noe særlig interesse for at det skal skje helt enda, og vil gjerne la meg vente eeenda litt lenger. og er det én ting jeg er sikker på her i verden, er det at de gjør dette kun for å pine meg.

når sant skal sies så kan jeg ikke ta creds for det øverste bildet her. ingen ringere enn lillesøster på 8 år tok dette i et gyldent øyeblikk da jeg lånte bort kameraet mitt i noen få minutter, så kudos! (og ja, selv om hun faktisk er på god vei mot å bli relativt lik søstra si allerede (altså da undertegnede) (yay jippi hurra, hva mer trenger verden enn enda en stk kristin solem??), skal jeg personlig sørge for at hun finner interesse for dans og foto, hun også. og jeg er rimelig sikker på at jeg greier det med god margin)

når sant skal sies har jeg mye i tankene for tiden. tanker som har gått seg bort i det store kaoset av tanker og som ikke helt vet hvor de skal ta veien, liksom. av en eller annen merkelig grunn fornemmer jeg at jeg ikke er den eneste som har det sånn i disse (tidlige) eksamenstider og døgnvillheter. uæ. heia oss!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits